SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Benim Öyle Bir Aracım Yok" Deyince..

0
Güncellendi - 2016-08-21 00:53:39
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da 2.Ordu Komutanlığı Karargahı’nın karşısında bırakılan bir araç, polisi alarma geçirdi.

Vatandaşın ihbarı ile bölgeye gelen polis ekipleri, ehmet Buyruk Caddesi'deki komutanlık karargahının karşısında yol kenarında, yaklaşık 1 haftadır park halinde duran 46 EA 350  plakalı aracın sahibine ulaşmak için, aracın trafik tescil kaydında yeralan telefonu aradılar. Ancak, telefona cevap veren kişi, bahsedilen aracın sahibi olmadığını ve araçla ilgisinin bulunmadığını bildirince, kuşkular daha da arttı. Bomba uzmanlarının incelemesi için yola emniyet şeridi çekilip çevre yol çift taraflı ulaşıma kapatıldı.

Bölgede olası patlamaya karşılık sinyal kesici cihazı çalıştırılırken, bomba imha uzmanları da araç çevresinde inceleme yaptı. Aracın kapalı olması nedeniyle fünye ile kontrollü patlatma için ekipler hazırlık yaparken, aracın sahibi geldi. Aracın kendisine ait olduğunu söyleyen şahıs, birkaç gün önce arıza nedeniyle aracını bölgeye bıraktığını söyledi. Polis ekipleri şahısla birlikte araçta inceleme yaparken, şüpheli bir duruma rastlanılmadı.

Şahıs ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürülürken herkes derin bir nefes çekti.

iha- Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

MALATYA’DA 2.ORDU KOMUTANLIĞI KARARGAHI’NIN YAKINLARINDA BIRAKILAN BİR ARAÇ, POLİSİ ALARMA GEÇİRDİ. (İHA/MALATYA-İHA)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız