SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Benzer Etkinlikler Olacak'

A- A+ PAYLAŞ

İzmir'de kurulu olan Malatyalı İşadamları Derneği üyelerini bilgilendirmek amacıyla faaliyetlerini sürdürüyor.

Derneğin Başkan Yardımcısı olan Mustafa Tektaş'ın sahibi olduğu Sınav Dershaneleri Çankaya Şubesi toplantı salonunda,vergi ve beyan konulu panel düzenlendi. Dernek Yönetim Kurulu Başkanı,aynı zamanda emekli Vergi Dairesi Müdürü İsmet Pekdoğan,genel konularda açıklama yaptıktan sonra İzmir Vergi Dairesi Başkanlığı Grup Müdürü ve Baş Hesap Uzmanı Yüksel Koç, mükelleflerin dikkat etmeleri gerekenler ile vergi yükümlülükleri konularında açıklama yaparak işadamlarından gelen sorulara yanıt verdi.

Ayrıca,ithalat ve ihracat yapan üyelerin Gümrük Mevzuatında karşılaştıkları sorunlarla ilgili olarak, herhangi bir cezai duruma düşmemeleri husunda Eski Gümrük Müdürü ve Derneğin Yöneti Kurulu üyesi Yusuf Çılgın gereken açıklamalarda bulundu ve gelen sorulara yanıt verdi.

Dernek Başkanı İsmet Pekdoğan, bundan sonra da bu tür bilgilendirme faaliyetlerine devam edileceğini, yakın bir tarihte Çalışma Bakanlığı, SSK, BAĞKUR, Dış Ticaret Mevzuatı ile ilgili kurumların üst düzey yetkilileri davet edilmek suretiyle panellere devam edileceğini açıkladı.

HABER-FOTO: M.Sinan ÖZTAN

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız