SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Beraber Çalışacağız"

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:55:24
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili A.Adayı Osman Timurtaş Battalgazi ve Yeşilyurt İlçe Kadın Kolları Başkanlığını ziyaret etti.

Battalgazi İlçe Kadın Kolları Başkanlığına tekrar seçilen Şule Özkan’ı tebrik eden Timurtaş, ziyaretinde şunları ifade etti: “Kadın Kolları Başkanlığımız parti teşkilatımızın önemli kademelerinden birisi. Bugüne kadar girdiğimiz her seçimden zaferle çıkmamızda Kadın Kollarının çok ciddi katkısının olduğunu gördük. AK Parti’nin kurulduğu ilk günden bugüne kadar kadınlara vermiş olduğu değeri diğer partiler de dahil herkes biliyor. Cumhuriyet tarihinde ilk kez AK Parti döneminde kadınların parlamentodaki temsil oranları bu kadar yüksek seviyelere ulaştı. Önümüzdeki seçimlerde de başta Kadın Kollarımız olmak üzere tüm teşkilatlarımızın özverili çalışmaları neticesinde AK Parti’yi bir seçimden daha galip çıkarmanın gayretini vereceğiz. Şule Başkanımıza bizleri kabul ettiği için ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum ve bundan sonraki çalışmalarında da başarılar diliyorum.” Timurtaş’ın yapmış olduğu ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Battalgazi Kadın Kolları Başkanı Şule Özkan ise “AK Parti kurulduğu günden bugüne kadar kadınlara verdiği değeri yapmış olduğu çalışmalarla her fırsatta ortaya koydu. Aday adaylarımızın ziyaretimize gelerek Kadın Kollarına vermiş oldukları desteği görmek de bizleri son derece mutlu ediyor. Zaten eşinizin AK Parti Kadın Kolları Kurucu İl Başkanlığı yapmış olması ve sizin de Genel Merkez’de Kadın Kollarıyla birlikte yapmış olduğunuz başarılı çalışmalar kadınlara vermiş olduğunuz değerin önemini gösteriyor. Aday adaylık sürecinde bizleri ziyaret ettiğiniz için teşekkür ediyorum ve başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.

Yeşilyurt İlçe Kadın Kolları Başkanlığına yeniden seçilen Serap Alagöz’ü de tebrik eden Timurtaş, ziyaretinde şunları söyledi: “Genel Merkez’de görev yapmış biri olarak kadın kollarının öneminin farkında olan birisiyim. Genel Başkan Yardımcısı olduğum dönemde de kadın kolları ile gençlik kollarının dayanışması vardı. Görev alsak da almasak da inşallah beraber çalışmaya devam edeceğiz. Bugüne kadar girdiğimiz her seçimden AK Parti teşkilatları olarak zaferle ayrıldık. Bu seçimde de aynı başarıyı elde edip milletimize ve ülkemize hizmet etmeyi sürdüreceğiz.” 

Timurtaş’a nazik ziyaretinden dolayı teşekkür eden İlçe Kadın Kolları Başkanı Serap Alagöz ise konuşmasını şöyle sürdürdü: “Bütün aday adaylarını olduğu gibi sizi de zor bir süreç bekliyor. Fakat Genel Merkez’de edindiğiniz tecrübelerden dolayı bu süreci yönetmek adına daha şanslısınız. Önümüzdeki seçimlerin başta Malatya olmak üzere partimize, milletimize ve ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum. Çıkmış olduğunuz bu yolda size başarılar diliyorum.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız