SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Beraber Çözelim"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:13:48
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı şubelerin yöneticileri ile merkezdeki okulların rehber öğretmenleri ortak istişare toplantısı yaptı.

Toplum Destekli Polis Şubesi tarafından organize edilen istişare toplantısı Kent Konseyi Toplantı Salonu’nda düzenlenen toplantıya; Emniyet Müdür Yardımcısı Turan Odabaşı, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Nurettin Şahin, Asayiş, Asayiş Resmi Ekipleri Amirliği, Çocuk KOM, Çocuk Şube ve Toplum Destekli Şubeleri yönetici ve amirleri katıldı.

Emniyet Müdür Yardımcısı Turan Odabaşı, “Biz kurumlar olarak Türkiye’nin dayanışmayla çözümlenebileceğinin düşüncesiyle ve daha önceki yaptıklarımız, projelerimiz bununda güzel örnekleri. Sorunlu gibi görünen o insanlar dinlendiğinde gerçekten o sorununda bizimde bir parçası olduğumuzu gördüm. Sorunun parçası nasıl olunur yapılmaması gereken bir şey yapılmamışsa o sorunu bir parçası olunur. Birde yapılması gereken şeyler yapılmamışsa her iki yönüyle de maalesef bizim etkisi olduğu ve olabileceği düşüncesiyle ve biz beraber çalışıyoruz. Beraber oturalım, beraber konuşalım, beraber çözelim” dedi.

Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Nurettin Şahin, “Okullardaki öğrencilerimizin başarılı ve düzenli bir eğitim yapması için muhakkak ki disiplin esastır. Bu disiplin başta okul içerisinde ve okul dışında olmak üzere olumsuz olarak etkileyecek bazı unsurlar vardır. Bu unsurların telafisi için ortak bir akıla ihtiyaç vardır. Başta Emniyet Müdürlüğümüz olarak bu asayişi daha da düzenli sağlayabilmek, eğitime daha doğrusu güzel bir katkı sağlamak için bu etkinlikleri düzenleyerek bu projeler çerçevesinde alınacak kararlar doğrultusunda sağlıklı bir eğitim yapmaktır hedefimiz. Bu bağlamda bazı fikirlerin sizin gibi işin mutfağında olanlar siz değerli arkadaşlarımız vardır. Bu etkinliklerin, bu disiplin olayların öğrencilerimizin daha huzurlu bir ortamda, daha güvenli ortamda eğitim görmesi daha iyi olur” şeklinde konuştu.

Toplantı da rehber öğretmenleri okullarda yaşanan sorunları ve polisten yapmasını istediği önerileri söylerken, emniyet mensupları ise okullardaki sorunların çözümü için kendi önerilerini sunarak tartıştı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız