SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Beraber Olmaya Devam.."

A- A+ PAYLAŞ

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya 1.sıra milletvekili adayı Veli Ağbaba, "Sonuç ne olursa olsun, Malatyalılar'ın emrinde ve Malatyalılarla beraber olmaya devam edeceğiz" dedi.

Malatya merkez Abdulkadir Eriş İlköğretim Okulu'na eşi Dilşat Ağbaba ve oğlu ile birlikte gelen Veli Ağbaba, oyunu kullandıktan sonra basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Seçimlerde genel merkez ve il olarak sandıklarda görevlilerimiz var ve sandıklara hakim olmaya çalışıyoruz"diyerek, "Oy veren vermeyenlere teşekkür ediyorum. Sonuç ne olursa olsun, Malatyalıların emrinde ve Malatyalılarla beraber olmaya devam edeceğiz. Biz Malatyalılar tepeden bakan değil, onların önünde her zaman önümüzü ilikleyen insanlarız. Seçim döneminde halkımıza nasıl baktıysak bundan sonra da öyle bakacağız" ifadelerini kullandı.

Ağbaba, eski okullarda engelliler için rampa olmamasıyla ilgili bir soruya karşılık da, "Çağdaş ülkelerde sadece okullar değil, kaldırımlar ve yollarda da engellilere uyumlu yapılıyor. Eski okullarımızda rampa yoktur. Bunlar üzücüdür" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız