SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Beraber Yöneteceğiz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:36:35
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediye Başkanı ve AKP Battalgazi Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan, Akpınar Aslantepe Caddesi ile Doğanyol Muhtarlar Derneğini ziyaret etti.

Yerel seçim çalışmalarını sürdüren Gürkan, AKP  Battalgazi Merkez İlçe Başkanı Osman Güder, Yaygın Belediye Başkanı İrfan Karataş, Hanımınçiftliği Belediye Başkanı Abdulvahap Şerefhanlı, Battalgazi eski belediye başkanı Halil İbrahim Erdal ve partililerle birlikte ilk olarak Aslantepe Caddesi esnafını ziyaret etti.  Esnafları tek tek ziyaret eden Gürkan, yerel seçimde destek istedi. Vatandaşlar, Gürkan’a 30 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimde başarılar dileyerek, “Yaptığınız hizmetleri yakinen biliyoruz. Yeni dönemde de sizi tekrar başımızda görmek istiyoruz. Allah yar ve yardımcınız olsun” dediler. 

“İLÇEMİZİ BERABER YÖNETECEĞİZ”

Selahattin Gürkan, daha sonra AKP heyetiyle birlikte Doğanyol Muhtarlar Derneğini ziyaret etti. Gürkan, muhtarlarla birlikte güzel çalışmalar yaptıklarını anımsatarak, “Doğanyol’lu hemşerilerimiz her anlamda başarılılar. Ben inanıyorum ki, 17 muhtar derneği ile birliktede başarılı bir çalışma yürütecekler. Biz muhtarlarımızın demokrasinin ilk pınarı diye tabir ediyoruz. Muhtarlarımızla da istişare ederek metropol ilçemizin yönetiminde birlikte karar vereceğiz” dedi. 

“MUHTARLAR BİZİM GÖZBEBEĞİMİZ”

AKP Battalgazi Merkez İlçe Başkanı Osman Güder, AKP olarak muhtarlara büyük bir önem verdiklerini kaydederek, “Biz bazılarının söylemlerinde sıkça söyledikleri gibi “muhtar bile olamaz” anlayışını kesin bir dille ret ediyoruz” dedi. “Muhtarlar bizim göz bebeğimiz” ifadesini kullanan Güder, “Halk olmadan bizde olmayız. Bu anlamda muhtarlarımız bizimle halk arasında önemli bir köprü vazifesi görüyor” ifadesini kullandı.    Doğanyol Muhtarlar Dernek Başkanı Bekir Canger, Gürkan’a 30 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimde başarılar dileyerek, “Biz bir aileyiz. Allah’ın izniyle bir sıkıntı olmadan seçimleri kazanacağız” diye konuştu. 

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız