SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Berabere Kaldılar

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:57:26
Berabere Kaldılar
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurtspor Görme Engelliler Futbol Takımı, kendi evinde ağırladığı Denizli Görme Engelli takımı ile golsüz berabere kaldı.

Turkcell Sesi Görenler B1 Futbol Ligi’nde mücadele eden Malatya Yeşilyurtspor Görme Engelliler ile Denizli Görme Engelliler Futbol Takımları, ligin 11.hafta maçında Yeşiltepe Sentetik Sahada karşılaştı.  

25'er dakikadan iki ayrı devre halinde oynanan ve baştan sona büyük bir çekişmeye sahne olan karşılaşma 0-0 sona ererken, her iki takımda sahadan 1 puanla ayrıldı.

Karşılaşma boyunca iki takımında çok iyi mücadele ettiğini ifade eden Denizli Görme Engelliler Futbol Takımı Başkanı ve Antrenörü Öztürk Özkan,maç sonu yaptığı açıklamada" Ortada bir mücadeleydi, canla başla mücadele etti sporcularımız, maçta gol sesi çıkmadı. İki takımada önümüzdeki maçlarda başarılar dileriz" dedi.

Malatya Yeşilyurtspor Görme Engelliler Kulüp Başkanı Şerif Büyükdaş ise, ortaya koyulan istekli mücadeleden dolayı oyuncularını kutlarken, " Maçta bayağı üstün oynamamıza rağmen maalesef golü bulamadık. Ben bu hususta Denizli'yi tebrik ediyorum. İki takımda 1’er puanla ayrıldı. Kazasız belasız sıkıntısız bir maç olduğu için çocuklarımızı da tebrik ediyoruz. Bundan sonraki maçlarda çocukların azmi ile alacak puanlarla beraber ligde tutunmaya çalışacağız" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız