SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Beraberliğimize Vesile Oldular"

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:20:43
A- A+ PAYLAŞ

AKP Battalgazi ilçe teşkilatı tarafından, milletvekilleri, parti yöneticileri ile vatandaşlara bir iftar yemeği verildi.

İlçedeki Hasan Basri mevkiindeki alanda verilen iftar yemeğine, AKP Milletvekilleri Öznur Çalık, Cemal Akın ve Mustafa Şahin, Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, AKP İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, AKP ilçe başkanı Mehmet İlbak, bazı belde belediye başkanları, İl Genel Meclisi üyeleri, partili yöneticiler ile vatandaşlar katıldılar.

Battalgazi Belediye Başkanı Gürkan, ilçe teşkilatının iftar yemeğine katılan tüm konuklara teşekkür ederken, AKP il başkanı Bülent Tüfenkçi, "Bizi bir araya getirip beraberliğimize vesile oldular."dedi.

Milletvekili Şahin de, yoğun geçen bir meclis çalışma döneminin ardından Malatya'ya geldiklerini, engelli,şehitlerin dul ve yetimleri ile terör mağdurları ile ilgili çok ciddi çalışmalar yaptıklarını, 80'den fazla yasayı kabul ettiklerini bildirdi. Şahin, Battalgazi'nin büyükşehir ile birlikte metropol ilçe olduğunu, önümüzdeki süreçte daha değişik ve güzel bir ilçe olarak kendini göstereceğini söyledi.

MAHALLE TOPLANTISI..

İftar yemeği ve teravih namazının ardından Karabağlar Mahallesi'nde düzenlenen toplantıda konuşan AKP il başkanı Tüfenkçi, "Türkiye Cumhuriyet tarihi boyunca en parlak Mayıs ayını yaşarken, uluslararası kredi değerlendirme kuruluşları Türkiye’yi yatırım yapılabilir ülke olarak değerlendirirken, bölgesinde gücü ve etkisi giderek artan bir Türkiye varken, IMF’ye olan borcunu bitirip, borç para veren bir ülke olmuşken patlak veren olayların manidardır. Meselenin ağaç meselesi olmadığını bizzat olayın içinde yer alanlar da dile getirmektedirler. 

Milletin CHP’den umudunu kestiği gibi CHP’de kendinden umudu kesmiştir. İktidar olmayacağını bilen CHP, önümüzdeki yerel seçimlerde de belediyeleri kaybedeceğinin farkında olduğu için ufak çaplı marjinal partiler ile iş birliği yapıp adeta sokak terörünü desteklemiştir. Darbeye zemin hazırlamak için elinden geleni yapan CHP, hükümeti yıpratmak, zayıf ve pasif konuma düşürmek gibi de ahlaksız ve anti-demokratik bir uygulama girişiminde bulunmuştur. 

Olaylar ilk başladığında hepiniz gördünüz. Adata hiçbir politik faaliyeti olmayan, a-politik gençler olarak gösterilmeye çalışılan gençliğin gerçek yüzünü gördük. Medyanın her şeye isyan eden çiçek çocuklar olarak göstermeye çalıştığı gençliğin arkasında hangi güçlerin olduğunu gördük. Bu işin medya ayağı, sermaye ayağı olduğunu biz çok iyi gördük.

AK Parti’nin en önemli özelliği sizlerin verdiği yetkiyi, vekaleti asla kimseyle paylaşmamıştır. Biz sizin emanetinizi ne askere, ne sermaye gruplarına ne de başka mecralara peşkeş çekmemiştir."dedi.

ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLERE..

Bu arada Battalgazi ilçe kaymakamlığı tarafından Silahtar Mustafapaşa Kervansarayı'nda, şehit aileleri ve gazilere bir iftar yemeği verildi. 

Yemeğe, İlçe Kaymakamı Asalet Karabulut, ilçe yöneticileri ile Türkiye Muharip Gaziler Derneği Malatya Şube Başkanı Bayram Akdemir de katıldı. Kaymakam Karabulut, yemekte yaptığı konuşmada "İki ağlayan göz cehennem görmez. Allah korkusundan ağlayan göz, vatan için nöbet tutan göz. Şehitlerimiz ve gazilerimiz de bu vazifeyi bilfiil yapmış oldukları için bu sevabı kazanmışlardır. Şehitlerimize rahmet dilerken, gazilerimizin her zaman yanında olduğumuzu belirtirim."dedi.

Yemekte, İlçe Müftüsü Mehmet Emin Eneç de dua yaptırdı.

HABER-FOTO: Mehmet GÖRESİYE

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız