SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Beraberliğimizi Gösteriyoruz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:36:13
A- A+ PAYLAŞ

AK Parti’den belediye başkanlıkları aday adayları, Malatya’nın Hekimhan ilçesinde esnafı ziyaret edip, çiçek verdi.

AK Parti İl Başkan Yardımcısı Hekimhan Koordinatörü Mahmut Üner Özer, İl Yönetim Kurulu Üyesi Arif Aksoğan, Şükrü Özdemir, Esra Atlaş, Şefik Şengül ve AK Parti İlçe Başkanı İhsan Sarıtaş’ın katılımı ile Hekimhan’da aday adayları ile beraber esnaf ziyareti yaparak karanfil dağıttı.

Özer, yaptığı konuşmada tüm aday adaylarının birlik beraberlik içerisinde oldukları mesajını vermek istediklerini ifade ederek tüm aday adaylarına teşekkür etti.

Özer, “AK Parti olarak Hekimhan’da 14 aday adayımız var. Hekimhan halkının AK Parti’ye olan teveccühü aday adaylarımızın sayısı ile de kendini göstermiştir. Tüm bu aday adayı arkadaşlarımızın AK hizmeti Hekimhan’a da getirmek amacıyla yola koyuldular. Bizler de hep beraber Hekimhan esnafını ve pazarını ziyaret ederek birlik beraberlik içerisinde olduğumuzu göstermiş oluyoruz. İnşallah belirlenen bir adayımız ile beraber Hekimhan ilçemize en güzel hizmeti getirmek için omuz omuza çalışmalarımıza devam edeceğiz. Tüm Hekimhan halkına saygılar sunuyorum” ifadelerini kullandı.

AK Parti Hekimhan İlçe Başkanı İhsan Sarıtaş ise konuşmasında tüm aday adaylarına teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız