SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Beraberliğin Üzüntüsü Hakim

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:59:15
Beraberliğin Üzüntüsü Hakim
A- A+ PAYLAŞ

 Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 4. Grup’ta mücadele eden Malatya İl Özel İdarespor’da Birecik Belediyespor ile 1-1 berabere kalmanın üzüntüsü yaşanıyor. 

Ligin 12’nci haftasında Yeşiltepe Stadı’nda Şanlıurfa temsilcisi Birecik Belediyespor’u ağırlayan Malatya İl Özel İdarespor, 5’nci dakikada geriye düştüğü karşılaşmada, son dakikada bulunduğu golle 1 puanı kurtardı. Ligde sondan 2’nci sırada bulunan Birecik Belediyespor ile berabere kalarak, 2 puan yitiren Malatya İl Özel İdarespor’da büyük üzüntü yaşanıyor.

Malatya İl Özel İdarespor Kulüp Başkanı Hacı Şaban Sağlam, 3 puan almaları gereken karşılaşmadan 1 puanla ayrıldıkları için üzgün olduklarını kaydetti.

Sağlam, takımın iyi mücadele etmesine rağmen gol yollarında çok etkili olamadığını ifade ederek, “Farklı alabileceğimiz bir karşılaşmaydı. Ama maçın başında yediğimiz kötü bir gol vardı. Ancak son dakikada bulduğumuz golle ancak beraberliği kurtarabildik. Takımımız fena oynamıyor. Ama maalesef gol yollarında çok etkili olamıyoruz” dedi.

Ligin alt sırasında yer alan Birecik Belediyespor karşısında 2 puan kaybettikleri için üzgün olduklarını dile getiren Sağlam, “Altımızda bulunan takımların bizden puan almaması gerekiyordu. Ama maalesef berabere kaldık. Üzgünüz” ifadelerini kullandı.

Malatya İl Özel İdarespor Antrenörü İsmet Güner ise, Birecik Belediyespor karşısında beklemedikleri bir sonuç aldıklarını söyledi.

Güner, Birecik Belediyespor karşısında mutlak 3 puanı hedeflediklerini ifade ederek, “Sakat ve eksik futbolcularımız var. İstediğimizi alamadık. Ligde rakibimiz olan bir takım. Sonuçta 1 puan aldık” diye konuştu.

Birecik Belediyespor maçını geride bırakarak, Beyoğlu Spor maçına hazırlanacaklarını kaydeden Güner, “Ligde bir şeyler yapmanın hesabındayız. Önümüzdeki hafta Beyoğlu Spor deplasmanına gideceğiz. Sakat futbolcularımızın da takıma katılmasıyla daha iyi olacak” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız