SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Beraberlik Üzdü..

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:40:44
Beraberlik Üzdü..
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor’da orta saha oyuncusu Yasin Palaz, 3 puan almaları gereken Balıkesirspor karşılaşmasında berabere kaldıkları için üzgün olduklarını söyledi. 

Grup’ta lider durumda bulunan Balıkesirspor karşısında birçok şansızlık yaşadıklarını ifade eden Palaz, golü bulmak için her şeyi denediklerini ancak istedikleri golü bulamadıklarını ifade etti.

Palaz, kötü zeminde en iyi mücadeleyi vermeye çalıştıklarını kaydederek, “Bize lazım olan galibiyetti. Bütün hesaplarımızı da buna göre yaptık. Şansızlıklarımız oldu. Kaleye girmeyen toplarımız oldu, en uç noktalarda ayaklarımız kaydı. Sahanın zeminini hepimiz gördük. Tabi rakibe de aynı şartlar var ama bir kısmetsizlik yaşadık. Son dakikalarda topumuz direkten döndü. Olmayınca olmuyor. 3 puan almamız gereken bir karşılaşmada berabere kaldık” dedi.

Ligde kendileri adına henüz biten bir şeyin olmadığını ifade eden Palaz, "Büyük taraftara, bize destek olmaya gelen bütün taraftarlara teşekkür ediyoruz. Biten bir şey yok. Bu hafta Balıkesirspor’un bay haftası olacak. Denizli Belediyespor maçını kazanıp, puan farkını düşürmek istiyoruz. 3 puanı alarak, yolumuza bakmak istiyoruz. İnşallah bütün planlarımız umduğumuz gibi olur” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız