SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Beraberlikten Mutluluk Duyduk'

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:30:16
'Beraberlikten Mutluluk Duyduk'
A- A+ PAYLAŞ

Saadet Partisi’nden Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Ahmet Münir Erkal, CEM Vakfı Malatya Şubesi’ni ziyaret etti.

Erkal, seçim çalışmaları kapsamında CEM Vakfı Malatya Şubesini ziyaret etti. CEM Vakfı Malatya Şube Başkanı Eşref Doğan ile bir araya gelen Erkal, “Eşref Doğan Bey bizim değerli bir dostumuz. Kendisiyle beraber olmaktan her zaman mutluluk duyduk. Onun Malatya ve Malatya’nın gelişimi hakkındaki objektif ve değerli görüşleri bizim için önem arz etmektedir. Bu anlamda görüşleri, değerlendirmelerimizde önemli bir yer tutmuştur. Ziyaret kapsamında değerli başkanımızın Malatya ile ilgili görüşlerini de aldık” dedi.

CEM Vakfı Malatya Şube Başkanı Eşref Doğan ise Ahmet Münir Erkal’e seçim sürecinde başarılar dileyerek, “Bizim gönül kapımız dostlarımıza her zaman açıktır. Böyle bir ziyaretle bizleri onurlandırdınız. Bize düşende dua etmek ve iyisi için Cenab-ı Hak’tan talepte bulunmaktır. Bir yola çıktınız. Yolunuz açık olsun” diye konuştu.

KALE İLÇESİ’NDE ADAY TANITIMI

Saadet Partisi Malatya İl Teşkilatı, Kale ilçesinde aday tanıtım töreni düzenledi. Saadet Partisi’nden Kale İlçesi Belediye Başkanlığı adayı Ömer Gökçe, kamuoyuna tanıtıldı.

Kale ilçesinde düzenlenen törene; SP İl Başkanı Mehmet Asiltürk, Battalgazi İlçe Başkanı Mustafa Canbay, Saadet Partisi İl Müfettişi Osman Marasalı ve partililer katıldı.

Aday tanıtım toplantısında konuşan SP Malatya İl Başkanı Mehmet Asiltürk, 30 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerin 5 yıl boyunca Kale ilçesinin kaderinin belirleneceğini kaydederek, “Bilindiği üzere Büyükşehir’e Eski Belediye Başkanımız Ahmet Münir Erkal ile gireceğiz. Bugün Malatya’da yapılan bir hizmet varsa bunun temellerini Ahmet Münir Erkal atmıştır. Artık ilçeler bir mahalleymiş gibi düşünülerek planlanmasının yapılması gerekiyor. Köylere hizmet götüren İl Özel İdaresi artık 30 Mart’tan sonra olmayacak ve Özel İdaresinin yetkisi de Büyükşehir’e verilecek. Bugün Malatya’nın seçim havasına baktığımızda Saadet Partisi’nin adayı çok büyük bir ara fark ile önde gidiyor. Çünkü vatandaşlarımız geçmiş yıllarda yapılan hizmetlerin gelecek yıllarda yapılacak olan hizmetlerin referansı olarak görüyor” şeklinde konuştu.

Saadet Partisi’nden Kale Belediye Başkanlığı adayı Ömer Gökçe, Kale ilçesini hak ettiği noktaya ulaştırmak istediklerini belirterek, “AK Parti’nin Kale İlçesinde de kurulmasına, teşkilatlanmasına, kurumsallaşmasına ben ve arkadaşlarımız elimizden gelen maddi manevi desteği esirgemedik. AK Parti’yi bugünkü ulaşılamayacak seviyeye hep beraber getirdik. Bugüne kadar bize söylenen ‘Bu bir davadır ve memleketin istikbali için çalışıyoruz’ sözünü bizlerde şiar edinerek çalıştık. Ancak bu hedefi bizlere gösterenlerin ilimizde bu hedefe uygun siyaset yapmadıklarını gördük. Bütün bu olanlar vatandaşın gözleri önünde gerçekleşmiştir. Bu uygulamalar bizlere bu anlayış ile hareket edenler ile devam edemeyeceğimizi gösterdi. Bundan dolayı bizler Saadet Partisinin bu anlayış ve inanışla hareket ettiğine inanarak artık Saadet Partisi çatısı altında siyasi faaliyetlerimizi devam ettireceğiz” dedi.

SP İl Müfettişi Osman Marasalı ise, “İnsanların en hayırlısı insanlığa hizmet edendir” sözü ile hareket eden bir parti olduklarını kaydederek, “Bizler adaylarımızı belirlerken bu amaç doğrultusunda insanlara en iyi hizmeti verecek emaneti ehline veriniz ilahi prensibi gereğince de ehil olan insanları seçme konusunda titiz davrandık. Vatandaşlarımızın görüşlerini aldık gerek anket gerekse de temayül yoklamaları ile sizlerin Ömer beyde karar kıldığınızı gördük ve bizlerde Ömer Beyi Belediye konusunda Kale İlçemizi layık olduğu yere getireceğine şüphe duymadığımız için Ömer Beyin adaylığını açıkladık. 31 Mart günü Ömer Beyin görevi devralmasında da beraber olacağız” ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız