SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Berber Cinayeti Davasında Karar..

A- A+ PAYLAŞ

Akpınar'da 2 yıl önce bir berberin dövülerek öldürülmesi davasında karar çıktı. İki sanık 7.5'ar yıl, 5 sanık da 1'er yıl 3'er ay hapis cezasına çarptırılırken, 1 sanık beraat etti.

Malatya merkez Akpınar Meydanı Özel İdare İş Hanı'nda 3 Şubat 2004 tarihinde iki grup arasında çıkan kavgada, berberlik yapan 2 çocuk babası Hakan Coşkun (30) sopayla kafasından aldığı darbeler sonucu yaralanmış ve kaldırıldığı hastanede ölmüştü.

Olayla ilgili olarak Malatya 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanan Hakan Çankaya ve Ayetullah Geçen adlı şahıslar, faili belli olmadan kasten adam öldürmek iddiasıyla 7 yıl 6'ar ay hapis cezasına çarptırıldı. Aynı davada yargılanan Hamit Koç beraat ederken; Engin Kapusuz, İsmet Kapusuz, Hakan Kapa, Şahin Aydın ve Mehmet Kırtekin ise ölümle biten kavgaya karıştıkları iddiasıyla 1 yıl 3'er ay hapis cezasına çarptırıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız