SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Berberde Cinayet

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da, alacak verecek kavgasında bir kişi silahla vurularak hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre olay, İnönü Mahallesi Emniyet Müdürlüğü'nün karşısındaki sokakta bulunan bir berber salonunda meydana geldi. Kömür ticareti yaptığı belirtilen 45 yaşındaki B.T. adlı şahıs ile sigortacılık yaptığı öğrenilen 37 yaşındaki Mehmet Atabey arasında alacak verecek meselesi nedeniyle çıkan tartışma kavgaya dönüştü.

Kavga esnasında B.T.'nin üzerinde bulunan ruhsatsız tabanca ile Mehmet Atabey'in üzerine 10 el ateş ettiği öne sürüldü.

Ağır yaralanan Mehmet Atabey önce Beydağı Devlet Hastanesi'ne, ardından da hayati tehlike kaydı ile Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralı şahıs kurtarılamadı.

Şüpheli B.T. ise olaydan 5 dakika sonra İnönü Mahallesi'nde saklanmış olduğu bir apartmanda polis tarafından yakalandı.

Olayda kullandığı öne sürülen tabancanın da şüphelinin üzerinde ele geçirildiği ifade edildi. B.T.'nin Asayiş Şubesi Cinayet Bürosu'nda sorguya alındığı, başlatılan soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız