SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Berberlerde 6 Adaylı Seçim

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Berberler Odası'nın genel kurulunda toplam 6 aday başkanlık için yarıştı. Nedim Ekici yeniden başkanlığa seçildi.

Berberler Odası'nın Genel Kurulu Esnaf Sarayı'nda yapıldı. Genel Kurul'da Divan Başkanlığı'nı Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Şevket Keskin yaparken, genel kurula Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren, çok sayıda esnaf odaları başkanları ve oda üyeleri katıldılar.

Genel kurulda bir grup berber tarafından Pazar günlerinin erkek berberler için Salı günlerinin de bayan kuaförler için tatil edilmesinin teklif edildiği önerge kabul edildi. ESOB Başkanı Şevket Keskin, berberlerden alınan karara uyulmasını isteyerek, daha öncede bu şekilde alınan karara uyulmadığını hatırlattı.

ESOB Başkanı Şevket Keskin, "Bugüne kadar esnaf ve sanatkara elini uzatmayanlar, esnaf ve sanatkarın oyu ile iktidar olanlar, bugün esnaf ve sanatkarı bitirmek için elinden geleni yapıyorlar. Ama hiç kimse unutmasın esnaf ve sanatkar bu memleketin temel taşıdır. Sosyal barışın anahtarı olan, işsizliğin anahtarı olan esnaf ve sanatkar kesimine dil uzatılmasına müsaade etmeyeceğiz" şeklinde konuştu.

Genel kurulda mevcut başkan Nedim Ekici yeniden aday olurken, karşısına rakip olarak eski başkanlardan Recep Filinte, Ramazan Helvacı, İhsan İkis, Mehmet Dolaş ve Köse Doğan çıktılar.

Faaliyet ve denetim kurulu raporları ile diğer gündem maddelerinin oylanarak kabul edildiği genel kurulda seçime geçilmeden önce ESOB Başkanı Şevket Keskin, toplam 6 adayı da kürsüye davet ederek, üyeleri selamlattı.

Berberler Odası'nın Esnaf Sarayı'ndaki seçiminde Nedim Ekici 178 oy alarak yeniden başkan seçilirken, Ramazan Helvacı 152, Recep Filinte 42, İhsan İkis 16, Mehmet Dolaş 30 ve Köse Doğan 60 oy aldılar.

Nedim Ekici başkanlığındaki Malatya Berberler Odası'nın yönetim kuruluna Ömer Fırat, Ayfer Yılmaz, Bayram Özşahin, Ramazan Erkuş, Turan Ordagedik ve Hamit Malkoç seçildiler.

Denetim Kurulu'na ise Oya Çalman, Hamit Kurtulan ve Kenan Erkuş getirildi.

YEŞİLYURT'TA..
Öte yandan Yeşilyurt Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın yapılan seçiminde başkanlığa Savaş Özbey getirildi.

Yeşilyurt Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın genel kurulunda mevcut başkan Şerefettin Durak, Savaş Özbey ve İsmet Tosun başkanlık için yarıştı. Genel kuruldaki seçim sonucunda 109 oy alan Savaş Özbey, Yeşilyurt Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın yeni başkanı olurken, eski başkan Şerefettin Durak ise 44 oy aldı. Diğer aday İsmet Tosun ise 38 oy alabildi. Yeşilyurt Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın yapılan seçiminde başkanlığa Savaş Özbey getirildi.

Yeşilyurt Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın genel kurulunda mevcut başkan Şerefettin Durak, Savaş Özbey ve İsmet Tosun başkanlık için yarıştı. Genel kuruldaki seçim sonucunda 109 oy alan Savaş Özbey, Yeşilyurt Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın yeni başkanı olurken, eski başkan Şerefettin Durak ise 44 oy aldı. Diğer aday İsmet Tosun ise 38 oy alabildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız