SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Berberlere Tarife Uyarısı

0
Güncellendi - 2016-03-30 20:13:09
Berberlere Tarife Uyarısı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Berberler ve Kuaförler Odası üyelerine yönelik bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Malatya Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Ramazan Toptaş kayıtlı üyelere, yapılan yeni değişiklikler hakkında bilgi vermek, sıkıntı ve soruları cevaplayabilmek için belli zamanlarda bu tür toplantıları yapacaklarını söyledi. Toptaş, "En büyük sorunumuz Bağ-Kur. Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun, Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken ile yaptığı toplantıda bu konu dile getirilmişti. Davutoğlu, yakın bir zaman içerisinde Bağ-Kur primlerinde bir indirime gidileceği müjdesini açıklayacağını söylemişti ve bizler bu müjdeyi bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Kayıt dışılık noktasında sıkıntı yaşadıklarını ifade eden Toptaş, bu konuda çok şikayet aldıklarını aktardı. Toptaş, “Bu konuyla ilgili 20 kişilik bir ekip oluşturduk ve kayıt dışılığı yüzde 95 hallettik. Geriye kalan yüzde 5’lik kısmı da ulaşılamayan noktalardır. Bu konuda da bütün kuaförlerden yardım bekliyoruz” dedi.

Fiyat tarifesi konusunda da uyarılarda bulunun Toptaş, “Fiyatlarla ilgili camlarda yazılar vardı, biz şu anda bunu bitirmiş durumdayız. Sizlerden ricam düşük fiyatlarda çalışmayınız, emeğinizi ucuza satmayınız ve fiyat tarifeniz ne ise onu uygulayınız. Ayrıca Basın İlan Kurumu Malatya İl Müdürlüğü ile ortaklaşa yaptığımız 2 yerel gazete bulunduran esnafımıza arasında kura çekip, çeyrek altın hediye ediyoruz. Bu konuda esnaflarımız duyarlı olsun” diye konuştu.

Konuşmalardan sonra mesleğinde 50. yıllını dolduranlara plaket verildi.

iha

BERBERLER ODASI TOPLANTI (ERDAL AKBUĞA/MALATYA-İHA)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız