SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Berberlerin Ruhsat Tepkisi

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:19:37
Berberlerin Ruhsat Tepkisi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Berberler ve Kuaförler Esnaf Odası Başkanı Ramazan Toptaş, "Ruhsatla ilgili herhangi bir işlem yapılırsa, bizde hukuki yollarla hakkımızı arayacağız" dedi.

Sultan Sarayı Düğün Salonu'nda düzenlenen organizasyon kapsamında Malatya Berberler ve Kuaförler Esnaf Odası, üyeleriyle bir araya geldi. 

Toplantıda konuşan Malatya Berberler ve Kuaförler Esnaf Odası Başkanı Ramazan Toptaş, "Pazar tatiliyle ilgili büyük bir sorunumuz var. Bununla ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Yaklaşık 8 aydır Pazar tatiliyle ilgili berberlerimizin destekleriyle yola çıktık. Aşamayı bitirme noktasına getirdik. Aşamanın sonunda Battalgazi Belediyesi 'Biz ruhsat verebiliriz' açıklaması yaptı. Biz yetkililerle tekrar görüştükten sonra maalesef sonuç alamadık. Eğer Battalgazi Belediyesi bu hafta içerisinde ruhsat verirse, yasal işlem başlatacağız. Bu sürece sonuna kadar devam edeceğiz. Elbette ki birileri sesimizi duyacaktır" ifadelerini kullandı.

Toptaş, haklarını arayacaklarını belirterek, "Bir tek Battalgazi Belediyesi ile sorun yaşıyoruz. 'Ruhsat vereceğiz' diye açıklama yapılmış. Şuanda ruhsat alan yok. Ama Cuma gününe kadar bekleyip, bu işi takip edeceğiz. Ruhsatla ilgili herhangi bir işlem yapılırsa, bizde hukuki yollarla hakkımızı arayacağız" diye konuştu.

Daha önce kadın berberleri için Salı günleri tatil kararı bulunan Berlerler ve Kuaförler Esnaf Odası, Ocak ayından geçerli olmak üzere erkek berberlerinin de Pazar günü tatil olması konusunda karar almıştı. Battalgazi Belediyesi'nin tatil ruhsatı verme kararı, odanın tatil kararını yürütmesini engelleyeceği için karşı çıkılıyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız