SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Berktaş Vefat Etti

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:31:34
Berktaş Vefat Etti
A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor'un bir dönem başkan yardımcılığı görevini yapan ve Türkiye Futbol Federasyonu Eski Yönetim Kurulu Üyesi olan Metehan Berktaş'ın babası Emekli Cumhuriyet Başsavcısı Osman Talat Berktaş vefat etti. 

 
Malatyalı olan 71 yaşındaki Osman Talat Berktaş, 1965 yılında Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun oldu. Mesleğinin ilk yıllarında Malatya ve Ankara'da da avukatlık yapan Berktaş, 1975 ile 2007 yılları arasında savcılık görevinde bulundu. Berktaş, sırasıyla Şebinkarahisar, Ağrı, Rize, Diyarbakır, Elazığ ve İstanbul'un çeşitli bölgelerinde savcı ve başsavcı olarak görev yapmıştı. Berktaş,  İstanbul Başsavcı Vekilliği görevindeyken emekli oldu. Meslek hayatı boyunca pek çok teşekkür ve takdir plaketi ile ödüllendirilen Osman Talat Berktaş, evli, 4 çocuk ve 3 torun sahibiydi. 
 
Malatya'da avukatlık yaptığı 1971-1972 yıllarında, Avukat Merhum Bayram Özcan'ın il başkanlığı yaptığı dönemde Adalet Partisi il yönetim kurulu üyeliği de yapan Berktaş'ın cenazesi, bugün Karacaahmet Şakirin Camii'nde kılınacak ikindi namazını müteakip Karacaahmet Mezarlığı'nda toprağa verilecek. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız