SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Berlin Fuarına Katılıyoruz

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın ve kayısının uluslararası tanıtımı nedeniyle, 16- 25 Ocak tarihleri arasında Almanya- Berlin'de açılacak olan "Yeşil Hafta" gıda fuarında Malatya'nın da temsil edileceği, açılışa Malatya Valisi Halil İbrahim Daşöz'ün de katılacağı bildirildi.

Valilikten konuya ilişkin şu açıklama yapıldı:

"Önemli ihraç ürünümüz kayısı ve Malatya’nın tanıtımı amacıyla Malatya Valiliği, Malatya Belediyesi, Ticaret Sanayi Odası,Ticaret Borsası, Kayısı İhracatçılar Dernek Başkanlığı ve diğer ilgili kuruluşların görüşü ve desteği alınarak Almanya’nın Başkenti Berlin’de 16-25 Ocak 2009 tarihleri arası düzenlenecek 74 üncü “Yeşil Hafta” Gıda Fuarına katılım kararı alınmıştır.

2008 yılında gerçekleşen fuar etkinliğine 52 ülkeden 100.000 katılımcı, 5000 Basın Mensubu iştirak etmiştir. 425.000 ziyaretçinin gezdiği Dünyanın en büyük Gıda Fuarları arasında yer alan bu etkinliğe katılım için hazırlıklar tamamlanmıştır.

Fuara ilimizdeki kayısı ihracatçısı firmaların ihraç ürünleri başta olmak üzere, kayısı ve ilimizin diğer yöresel ürünlerinden oluşan 650 Kg. ürün ve kayısımız ile Malatyamızı her yönüyle tanıtan 10.000 adet Türkçe, İngilizce, Almanca, İtalyanca, Fransızca, İspanyolca kitap, CD, Kartpostal, Broşür, Afiş ve Duvar Bilboardları ile Almanca kayısının faydalarını anlatan, kupa bardak, tişört, şapka hazırlanarak fuarda dağıtımı yapılacaktır.

16 Ocak 2009 tarihinde başlayacak fuardaki Malatya ve Kayısı Tanıtım Standının açılışına İlimiz Valisi, bazı milletvekilleri ve katkı sağlayan kuruluş yetkilileri katılacaktır.

16 Ocak 2009 Cuma akşamı (MAKYAD) Berlin Malatyalılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin katkılarıyla hemşehrimiz işadamı Kemal DEĞİRMENCİ’nin işletmiş olduğu Hotel City 54 otelinde Manheim, Köln, Hamburg ve diğer Malatya İlçe ve Köy Dernek Başkan ve Üyelerinin katılımıyla Malatya buluşması gerçekleşecektir."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız