SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Berlin Malatyalılar Derneği Kongresi

0
Güncellendi - 2018-02-15 02:38:01
Berlin Malatyalılar Derneği Kongresi
A- A+ PAYLAŞ

Almanya'nın başkentinde 1999'dan bu yana faaliyet gösteren Berlin Malatyalılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği (MakYaD)'nin olagan genel kurulu yapıldı ve yönetim yeniden aday olan Sait Peşmen (aşağıda ilk fotoğraftaki) başkanlığında oluşturuldu.

Divan Başkanlığı'nı Berlin- Brandenburg Türkiye Toplumu'nun yönetim kurulu üyesi Celal Altun'un yaptığı genel kurulda seçilen Peşmen'in başkanlığındaki yönetimde Erhan Merttürk ve Alparslan Pektaş Başkan yardımçılıklarına, Hüsnü Soyer Yazmanlığa, Ercan Avşar Saymanlığa getirilirken, Murat Soyer ve Hasan Basri Gökçe de üye olarak görev aldılar. Denetim Kurulu ise Tahir Pektaş, Hanifi Çınar ve Fırat Deniz'den oluştu.

Genel kuruldan sonra, dernek yöneticileri ve üyelerinin ailelerinin de katılımıyla Berlin Çorumlular Derneği lokalinde kahvaltılı bir tanışma kahvaltısı düzenlendi. Dernek üyelerinden Ercan Kaya ve eşinin organize ettiği kahvaltı samimi bir hava içerisinde geçerken, burada konuşan başkan Sait Peşmen, "Ekim ayında yapacağımız Berlin Malatyalılar gecemiz için hazırlıklara şimdiden başlayacağız. Başta eski başkanlarımız olmak üzere üyelerimizden, hemşehrilerimizden bu konuda destek bekliyoruz."dedi.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız