SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Beş Final Maçımız Var"

0
Güncellendi - 2017-03-02 00:52:50
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2. Grup takımlarından Malatya Yeşilyurt Belediyespor’un kalecisi Önder Biçer, grupta kalan maçlarının final niteliği taşıdığını ifade ederek, kalan maçlarda istedikleri sonuçları alıp, 3. Lige çıkmak istediklerini söyledi.

Yeşiltepe Tesisleri’nde gazetecilere açıklamada bulunan Biçer, “Şampiyonluk yolunda ipler bizim elimizde. 5 tane final maçımız var. Bunları kazanarak Şampiyon olmak istiyoruz” dedi.

Bölgesel Amatör Liginin 21’nci haftasında sahasında Adıyaman 1954 Spor’u konuk edecek olan lider Malatya Yeşilyurt Belediyespor, zorlu karşılaşmanın hazırlıklarını Yeşiltepe 3 nolu sahada sürdürdü.

Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor deplasmanında şansız olduklarını dile getiren tecrübeli kaleci, “Öncelikle şunu söylemek istiyorum. Yeşilyurt Belediyespor kulübü olarak bu yola ilk çıktığımız zaman Şampiyonluğu kovalıyorduk. Neticesinde bu takımı buralara kadar getirdik. İnşallah sonunda da bu takımı Şampiyon göreceğiz. Şanlıurfa Karaköprü maçına değerlendirmek gerekirse, sayısı gol pozisyonlarımız var. Özellikle son dakikada kaçırdığımız net gol pozisyonu ve direkten dönen bir pozisyonumuz var. Ş.urfa Karaköprü karşısında üç puanı kaçıran taraf olduk. Bunun neticesinde çok üzüldük. Şampiyonluğa oynuyoruz ve ligdeki yakın rakibiz karşısında bir puanda iyi bir puan oldu” şeklinde konuştu.

Biçer, ligde kalan beş maçın kendileri için final niteliğinde olduğunu belirterek, şunları söyledi: “Bu hafta Adıyaman 1954 Spor’u konuk edeceğiz. Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor maçında gösterdiğimiz mücadelenin daha fazlasını ortaya koyacağız. Bu maçtan da Allah’ın izniyle alnımızın akıyla çıkmak istiyoruz. Her maça final olarak bakıyoruz. Ligde 5 maçımız kaldı. Bu 5 maçın hepsi bizim için ayrı bir final. Sezonun sonunda inşallah ligi Şampiyon olarak bitirip, finalde de Yeşilyurt Belediyespor’u 3.Lige çıkarırız.”

Grup’ta şampiyonluk yolunda iplerin kendi ellerinde olduğunu dile getiren başarılı eldiven, “Takımda moraller en üst seviyede. Sonuç itibarıyla baktığımız zaman ipler bizim elimizde. Kalan maçları kazandığımız taktirde kimseyle bir işimiz yoktur. Kendi önümüze bakıyoruz. Takımda her şey yolunda. Gerek yönetim gerekse de sezon boyunca bize her şeyi verdiler. İnşallah bizde bu emeklere karşı onlara Şampiyonluk verebiliriz” dedi.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • fk (7 yıl önce)
    bu takım 3üncü lige çıkmalı yıllardır malatyanın profosyonel takımı olmadı haydi malatya el birliği ile 3lige çıkaralım bu takımı
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Basri Tezel (7 yıl önce)
    Artık ikinci profosyonel takımı bekliyoruz.
    0
    0
    Yanıtla