SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Beş Mera İçin İhale..

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:55:57
Beş Mera İçin İhale..
A- A+ PAYLAŞ
Malatya Merkez ilçe ile Akçadağ ve Doğanşehir'deki 5 mera ihale ile kiralanacak.  Kiralanacak meraların üçünün Doğanşehir'in Sürgü Beldesi'nde, diğerlerinin ise Merkez Samanköy ile Akçadağ İkinciler Köyü'nde olduğu öğrenildi. 
 
Pazarlık Usulü ile yapılacak olan meraların kiralama ihalesi, 15 Haziran Cuma günü saat 08.30'da Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü'nün Karakavak'taki binasında yapılacak. 
 
Malatya Vali Yardımcısı Bilal Bozdemir tarafından yapılan açıklama şöyle ; 
 
" İl Mera Komisyonunun 25.05.2012 tarihli toplantısında alınan 2012/22 nolu karar gereğince, İlimiz Akçadağ İlçesi İkinciler Köyü 102 ada 162/a Nolu mera parseli, Doğanşehir İlçesi Sürgü Beldesi 2179, 2226 ve 2229 nolu mera parselleri ve Merkez ilçe Samanköy Köyü 18 nolu mera parseli. 4342 Sayılı Mera Kanununun 12. Maddesinin 2. Fıkrası ve Mera Yönetmeliğinin 12.04.2005 tarihli ve 25784 sayılı Resmi gazetede yayımlanan değişik 7. Maddesinin (b) Bendine göre, ıslah etmek koşulu ile öncelikli olarak hayvancılık yapan veya hayvancılık işletmesi kurmak isteyenler ile gerekli ıslah işlemlerini taahhüt eden gerçek ve tüzel kişilere uygun görülecek proje ile 2886 sayılı Devlet İhale Kanunun 51-g Maddesi gereğince Pazarlık Usulü ile Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğümüzün Karakavak hizmet binasının toplantı salonunda 15.06.2012 Cuma günü saat 08:30’da yapılacak ihale ile kiralama yapılması kararlaştırılmıştır.
 
İhaleye müracaatlar, hazırlanacak proje ile birlikte 13.06.2012 Çarşamba günü saat 16.00’ ya kadar Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğüne yapılacaktır. Değerlendirme sonucu yeterli görülen projeler ihaleye katılabilecektir.
 
İhale şartnamesi ve ekleri mesai saatleri içinde Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünden 100 (Yüz) TL karşılığında alınabilir. Müracaat şekli, kiralanacak meralarla ilgili bilgi ve haritalar, hazırlanacak proje ile ilgili bilgiler ve istenilen belgeler şartname ve eklerinde belirtilmiştir."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Ali tatar (5 yıl önce)
    Doganşehir kozluk mevkinde 150 hektar kiralamak istiyom ceviz vebadem gibi fidan yetiştiriciligi yapmak istiyom
    0
    0
    Yanıtla