SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Beş Yıldızlı Açılış

A- A+ PAYLAŞ

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Çarşamba akşamı Manisalı hemşehrileri olan bir grubun büyük ortağı olduğu 5 yıldızlı Anemon Oteli'nin açılış törenine katıldı.

Beylerderesi mevkiinde yaptırılan 5 yıldızlı Anemon Oteli'nin açılışında konuşan Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Türkiye'yi yılda 25 milyon turistin ziyaret ettiğini belirterek, bunun yetersiz olduğuna işaret edip, "Oysa Roma ve Floransa'yı senede 40 milyondan fazla turist ziyaret ediyor. Kapasitemiz hala dolmadı. Hedefimiz çok daha fazladır" dedi.

Bülent Arınç, yapılan yatırımlarla Türkiye'nin ekonomik krizi çok daha erken atlatacağına dikkat çekip, "Türkiye geçmişten bu yana ekonomik krizleri çokça yaşadı. 1970'li, 1980 ve 1990 yıllarında ve bunların hepsinin üzerine tüy diken 2000 ve 2001'de kriz yaşandı. Bunların ortak bir yönü vardı, bu krizlerin hepsi içeriden kaynaklanıyordu. Ya hükümetlerin başarısızlığından ya da içerideki toplumsal barışı tehdit eden olaylardan meydana geliyordu. İçinde yaşadığımız ekonomik kriz, içeriden değil, dışarıdan
gelen ekonmik krizdir. Amerika ve İngiltere'den başlayan, 'Morgıç krizi' denilen ve domino teorisi gibi her taraf yıkılıyordu. Biz de bunun etkisinde kaldık. Dünya küçüldü. Amerika'da olan birşeyin bizi etkilememesi mümkün değil. Ancak Türkiye Amerika kadar, Rusya kadar etkisini hissetmedi. Dolayısıyla kendi dinamiklerini koruyacak tedbirlerini alabiliyor. O yüzden yarına daha güvenle bakabiliyoruz. İyi sinyalleri almaya başladık. İnanıyorum ki, bu yıl sonundan itibaren Türkiye bu krizin etkisinden tamamen kurtulmuş olacaktır" ifadelerini kullandı.

Malatya Valisi Ulvu Saran, AKP Malatya Milletvekilleri Mücahit Fındıklı, Fuat Ölmeztoprak ve Mehmet Şahin ile Anemon Otelleri sahibi İsmail Akcura'nın konuşmalarından sonra kurdela kesilip, Türkiye'nin 12. Anemon Oteli Malatya'da açıldı.

Malatya'nın ilk ve tek 5 yıldızlı oteli olan Anemon Oteli'nin açılış törenine konuşmacıların yanı sıra, Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, mesleki teşekkül, oda, dernek ve bazı parti yetkilileri, bazı belediye başkanları, bazı daire müdürleri, işadamları ve çok sayıda davetli iştirak etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız