SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Beş Yıldızlı Hizmet Veriyoruz'

A- A+ PAYLAŞ

Turgut Özal Tıp Merkezi’nde McDonald’s Vakfı’nın katkılarıyla yenilenen Çocuk Hematoloji ve Onkoloji servisi törenle hizmete girdi.

Servisin açılışında konuşan Rektör Prof Dr. Cemil Çelik, Turgut Özal Tıp Merkezi’nin birçok alanda Türkiye’deki sağlık kurumlarının çok çok önünde olduğunu söyledi.
Tıp Fakültesi Dekanı ve Kardiyoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ramazan Özdemir ise, hayırseverlerin katkılarıyla bütün servislerin tek tek yenilendiğini belirterek ‘Hem fiziki alt yapısı hem de sağlık alanında gerçekten 5 yıldızlı hizmet veriyoruz’ dedi.

Servislerin tefriş edilerek çocuklar ve refakatçiler için daha elverişli hale getirildiği ‘Çocuk Hematoloji ve Onkoloji’ servisinin açılışına, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemil Çelik, Turgut Özal Tıp Merkezi Başhekimi Prof. Dr. Ünsal Özgen, Turgut Özal Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ramazan Özdemir, McDonald’s Çocuk Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Ümit Pınar ile hastane çalışanları ve vakıf yöneticileri katıldı.

İlk olarak Kardiyoloji Servisinde yapılan tefrişatla başlatılan girişimlerin giderek yaygınlaştığını belirten Turgut Özal Tıp Merkezi Başhekimi Prof. Dr. Ünsal Özgen, ‘ McDonald’s Çocuk Vakfı tarafından tefriş edilen Çocuk Hematoloji/Onkoloji ve Süt Çocuğu Servislerimiz ile birlikte 4 servisin daha yenilendiğini belirtti.

Açılış töreninde konuşan McDonald’s Çocuk Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Ümit Pınar, Turgut Özal Tıp Merkezi’nin sadece Malatyalılara değil, çevre illerden gelen hastalara da hizmet veren önemli bir sağlık merkezi olduğunu söyleyerek ‘Katkımızın boyutlarının Malatya sınırlarını aşmasından memnuniyet duyuyoruz. McDonald’s Vakfı olarak Türkiye’nin birçok ilindeki hastanelerde hasta çocuklar ve refakatçilerin hastane içinde geçirdikleri süreyi daha mutlu kılacak projeleri oluşturarak, hastanenin ihtiyaçları doğrultusunda 16 farklı yerleşim merkezinde 22 farklı hastanenin çocuk servisinde 35 projeyi hayata geçirdik’ dedi.

Ümit Pınar, Vakfın, bu gibi faaliyetleri gerçekleştirmek amacıyla kurulduğuna vurgu yaparak şunları aktardı:

“Önümüzdeki günlerde Konya Beyhekim Devlet Hastanesi içindeki çocuk oyun odasının açılışını yapacağız. Bu sırada Gaziantep GAP Bölge Kalkınma İdaresi ve Gaziantep Valiliği’nin işbirliği ile 20 bin ilköğretim öğrencisinin göz taraması çalışmalarını da sürdürüyoruz.’

Törende konuşan Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik, McDonald’s Vakfı’na katkılarından dolayı teşekkür ederek, Turgut Özal Tıp Merkezi’nin birçok alanda Türkiye’deki çok hastanenin önünde olduğunu, yakın bir gelecekte ise dünyada bu anlamda önemli bir marka olacağını söyledi.

Çocuklara sağlık hizmeti sunulan bir mekanın tefriş edilmesinin daha da anlamlı olduğunu kaydeden Rektör Çelik, McDonald’s Çocuk Vakfı’na teşekkür ediyorum. Rahmetli Özal’ın bizlere armağan ettiği bu önemli merkezin her yeni gün hedeflenen noktaya ulaştığını görmekteyiz. Sağlıktaki başarısından dolayı ülkemizin birçok sağlık merkezinden daha önde olduğunu iftiharla söyleyebildiğimiz merkezimize sunulan katkılar bizleri daha da heyecanlandırmaktadır. Özellikle servislerimizin yenilenmesi konusunda işadamlarımız ve büyük firmalarımızın duyarlılığının artması, çalışma şevkimize ve hizmet aşkımıza büyük ivme katmaktadır’ şeklinde konuştu.

Hastane servislerinin de her geçen gün yenilendiğini, bu anlamda önemli eksikliklerin giderildiğini söyleyen Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ramazan Özdemir de, McDonald’s Vakfı’na teşekkür etti. Prof. Özdemir, ‘Bizim hastanemizdeki doktorlarımızda özel muayene hane yoktur. Hepsi 24 saat hizmet esasına göre çalışıyor. Servislerimiz her geçen gün yenilenerek modern hale getiriliyor. Bu alanda çok büyük yenilikler yapıldı. Hastanemiz her anlamda beş yıldızlı hizmet sunuyor’ diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik tarafından, McDonald’s Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Ümit Pınar’a teşekkür plaketi verilerek, servisin açılışı gerçekleştirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız