SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Besi OSB Kurulmalı"

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:28:55
A- A+ PAYLAŞ

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şube Başkanı Mehmet Balin, “Besi organize sanayi bölgesi kurulması elzemdir” dedi.

Beraberinde dernek yönetim kurulu üyeleri, Genç MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Enis Aydoğan ile birlikte, Kırmızı Et Üreticileri Birliği’ni ziyaret eden MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Balin, iade-i ziyarette bulunduklarını söyledi.

“Sektörle ilgili bazı istişarelerde bulunmak için buradayız” diyen Balin, Malatya’da besi organize sanayi bölgesi kurulması gerektiğiyle ilgili görüşlerini dile getirdi.

Balin, “Çok dağınık olan sistemi bir araya toplayıp verimi arttırmak için besi organize sanayi bölgesi kurulması geç kalınmıştır. Gerekli kamuoyu oluşturup, biran önce besi organize sanayi bölgesi kurulması gerekmektedir. Besi organize sanayi bölgesi kurulması elzemdir” şeklinde konuştu.

Ziyaretin kendisini mutlu ettiğini kaydeden Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Mehmet Taneli ise şunları söyledi:

“Birliğimizin paydaş kuruluşlarından olan MÜSİAD, Malatya’da önemli çalışmalara imza atıyor. MÜSİAD üyesi olan arkadaş ve üyelerimiz var. Hem onlara hem de birliğimize üye arkadaşlarla sürekli istişare içerisindeyiz. Bu birlik ve beraberliğimizin sürmesini temenni ediyor, ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız