SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Beşiktaş'tan EYMS'ye Stad Tahsisi Açıklaması

0
Güncellendi - 2017-01-31 17:05:36
Beşiktaş'tan EYMS'ye Stad Tahsisi Açıklaması
A- A+ PAYLAŞ

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Evkur Yeni Malatyaspor'a 1 maçlığına Vodafone Arena Stadı'nı vereceklerini, EYMS'nin istediği zaman gelip maçını oynayabileceğini söyledi.

Vodafone Arena Stadı'nda Beşiktaş'ın yeni transferlerinin imza töreninde, stadın E.Yeni Malatyaspor'a tahsis edilmesine ilişkin taraftar tepkisinin hatırlatılması üzerine Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, "Evet doğrudur. Yeni Malatyaspor'a 1 maçlığına stadımızı vereceğimiz. Bu konu taraftarlarımız tarafından bana çeşitli şekilde yansıtıldı. Bazı taraftarlarımız 86-87 sezonu diyor. Galatasaray diyor. O olaydan 30 sene geçmiş. Kişiler hata yapar. 86'da ortada bir hata varsa kişiler yapmıştır. Stadsızlığın ne olduğunu en iyi biz biliriz. Biz büyük kulübüz. Burası Beşiktaş. Bize ihtiyacı olan her kulübün yanında olmaya devam edeceğiz. Malatyaspor da istediği zaman gelip maçını oynayacaktır" diye konuştu.

Beşiktaş taraftarlarının bir bölümü, 1986- 1987 sezonunda, Malatyaspor'un Galatasaray'dan teşvik pirimi alarak Malatya'daki maçta Beşiktaş'ı yenerek şampiyonluktan ettiği gerekçesiyle, Evkur Yeni Malatyaspor'a Beşiktaş'ın stad vermesine tepki gösteriyorlar.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

23 yorum yapılmış

  • Göktuğ Bey (7 yıl önce)
    Teşekkürler Sayın Başkan Fikret Orman.
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (7 yıl önce)
    Dinime küfreden bari müslüman olsa.geçmişte hangi kulüp butip faaliyetlerin içinde olmadıki?
    0
    0
    Yanıtla
  • Mert (7 yıl önce)
    Hicmi stad yok ona mi kaldik
    0
    0
    Yanıtla
  • turan yorulmaz (7 yıl önce)
    Sana da bu yakışırdı FİKRET ORMAN.
    0
    0
    Yanıtla
  • Erdem (7 yıl önce)
    Sayın başkan 250 bin lira kulübüne para gelecek işin içinde para olmasa degil stadı acmak resmini bile göstermezdin.simdi gecmisten bahsediyorsunuz acrıca oyunu hep sahaya bagliyorlar ben hic bir macını kaçirmadım ortada bir kararsızlık var futbol konusunda bu basaran takimlar nasıl basariyor bilmiyorum belkide ben futboldan anlamiyorumdur.insallah sampiyon oluruz takimimizi süper ligde görmek istiyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Erdem bey sizi 250 bin kere kınıyorum. İnsanlık para ile satılmaz. İnşallah bu yıl yenimalatyaspor ve beşiktaş şampiyon olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • MERTOL (7 yıl önce)
    Tebrikler Başkan.
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir (7 yıl önce)
    sezon başı.. orduzu pınarbaşına çim serilerek iki antraman sahası yapıldı.. yeni stad. yapılıyo diye inönü stadına çim sermediler. bir sezonlukta olsa inönü stadına çim serilseydi böle olmazdı... futboldan anlamayan yönetim ve işi bilmeyen gençlik spor il müdürü sadi fındıklı..
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Basri Tezel (7 yıl önce)
    Malum bir spor programının yalanlarına inanıp Malatya'ya laf eden arkadaşlar. O meşhur programın videosunu açın. Eren'i dinleyin. Eren Ünal Karaman para aldı diyor. Ünal o sezon antepsporda oynuyor. İkinci konuşan Şeymuz'un o sene kadroda yok. Onun dedikleri de havada kalıyor. O dönemin başkanı Nurettin Güven değil Turan Çevik. Nurettin Güven'in gazetelere manşet olan haberleri de böylece havada kalıyor. Turan ÇEvik ne diyor peki? Turan ÇEvik şike teklifinin beşiktaştan geldiğini açıklıyor. Bu nedenle sizin geçmişiniz kirli ama artık sizin temizlendiğinizi düşündüğünü ifade eden fikret ormanı tüm MALATYa kınamalı, yönetimde bu açıklamaya karşı gerekli cevabı vermeli. Unutmadan Uefa ve Cas onaylı şikeci beşiktaş jimnastik kulübüdür. Avrupa kupalarından şike yaptıkları için men yemişlerdir.
    0
    0
    Yanıtla
  • huseyin (7 yıl önce)
    Hala tartisiyoruz tesvik almisiz vermisiz yok sike yapmislar. Bakin Adam gibi adam Fikret Orman ne diyor. hepsi geride kaldi ihtiyaci olana stadimizi veriririz. taraftarinin tepkisine ragmen... bir kez daha Takdir ettim sizi baskan.. sayenizde Turk futbolu gelisecektir. Malatyalilar adina Tesekkurlerimi sunarim
    0
    0
    Yanıtla
  • EROL (7 yıl önce)
    Yorum yapan arkadaşlar sizin bir şeyden haberiniz yok tahminim.Bizim oyuncularımız teşvik primi aldıklarını canlı yayında bar bar bağırdılar İnkar etmediler.Şeyhmuz canlı yayında itiraf etti,hatta tüm futbolcularda kabul etti.Daha nasıl bir belge olacak.Bizi dış sahalara oynmaya muhtaç eden siyasiler utansın.2015 yılında teslim edilecek sahamız halen hazır değil.
    0
    0
    Yanıtla
  • Şehmuz Futbolcu desem Futbolcu değil adam desem değildi. cahil biriydi ben kürtüm aslıyım beni bu yüzden milli takıma almıyorlar diye bir demeci verdi Bunu diyen adama sahip çıkanda adam edende ülkücü ünal karamandı ihaneti gör
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Basri Tezel (7 yıl önce)EROL isimli kullanıcı yorumuna
    Erol Bey o video kaydını aç. Sonra o dönem kadroları aç. Sonra Eren'İ dinle. Eren Ünal Karaman para aldı diyor. Program sunucusu Murat Özarı söyletiyor. Ünal o sezon antepsporda oynuyor. Şeyhmuzun o sene kadroda olmadığını yine yapacağın bir internet araştırmasıyla göreceksin. Ama dönemin Malatyaspor Başkanı Turan Çevik'İn bize şikeyi teklif eden Beşiktaş açıklamasını yine bulacaksın. Her duyduğuna araştırmadan inanma.
    0
    0
    Yanıtla
  • Rüzgarın oğlu (7 yıl önce)
    Helal olsun sana başkan mükemmel tam isabetli bir açıklama son noktayı koymuş.biz de durduk yere sosyal medya da yedigmiz küfürle kaldık.ama bu olaylar şunu da gösterdi yarın şampiyon bjk olursa taraftar malatya da kutlama yapabileck mi ??
    0
    0
    Yanıtla
  • Neden yapmasın? Malatya'daki şampiyonluk kutlamalarında ne zaman bir olay çıktı ki o günde çıksın? MALATYA'yı dışarıya yanlış tanıtmayın. İnsanları kine ve nefrete sürüklemeyin. Bugün senin yazdığını okuyan bir delikanlı, böyle bir düşüncesi yoksa bile aklına düşecek nitelikte çağrışıma sebebiyet veriyorsun. Üç beş kişi karşı çıktı diye bütün taraftarı aynı kefeye koymayın. Beşkitaşlı değilim ama bende bir takımın taraftarıyım. Bir yıl takımını destekleyip heyecanla maçını seyredecek şampiyon olursa da kutlayamayacak öyle mi ? Yok öyle birşey. Malatya taraftarı örnek bir taraftardır. Hele de Malatyalı kardeşlerini incitecek bir tavır sergilemeyecek kadar da asil bir duruşu vardır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Rüzgarın oğlu (7 yıl önce)Mehmet m. isimli kullanıcı yorumuna
    Dediklerinize kısmen katılıyorum ama ben öngörümu soyluyorum.çünkü yaşadım bunu ben galatasarayida desteklerm nası herkesin tuttuğu bi büyük takım varsa benim de var.son şampiyonlukta kapalı Çarşının orda kutlamalara saldirdilar abi her sene aynı manzara bırakın kim olursa eglensin ben bunu demeye çalışıyorum.ortada bişe yokken bize saldiranlar böyle açıklamalardan etkilenir diyorum yoksa kötü çağrışım yaratma gibi bi niyetim yok yani.bunları da yıllarıni Malatyaspora adamış biri olarak söylüyorum yanlış anlasildiysak affola
    0
    0
    Yanıtla
  • Mantıklı yorum yap sen kimi şimdiden tehdit ediyorsun , Beşiktaşlıyım geçen sene kutlama yaptım bu sene de yapacağım. Sizin tek bildiğiniz ortamı germek tehdit etmek , Beşiktaş stadını verecek sen de diyeceksin ki Malatya'da kutlama yapabilecekler mi ??? Eğitim şart..!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Bey yazmış zaten gerekenleri bende şunu eklemek istiyorum doğma büyüme Malatyalıyım Malatyaspor iç saha maçlarını hiç kaçırmadım kombinem var gidip destek oluyoruz bağırıyoruz bilen bilir. Şunu belirtmek isterim ki geçen sene Beşiktaş şampiyon olduğunda sorunsuz bir şekilde şampiyonluğu kutladıysam bu senede kutlayacağım hiç şüpheniz olmasın ayrıca geçen sene Malatya'daki Beşiktaşlı sayısını görünce çokta şaşırmıştım açıkçası, o gün kendini bilmez Malatyaspor taraftarı demeye utanıyorum ama öyle bir grup elinde kemer sopa ile bekliyordu ama polis ne onlara prim verdi ne de başka bir olay yaşandı siz ister burası İstanbul değil Malatya diyin ister başka birşey ama kimse kimsenin birbirine kinle nefretle bakmasını sağlayamacaksınız zaten yazdığın yazıya bakılırsa lise çağında bir delikanlısın o yüzden sana abi tavsiyesi oturduğun yerden ahkam kesme.
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan (7 yıl önce)
    teşvik primi alındığın söyleniyor. tabi ki katılamak mümkün değil. amma velakin Beşiktaşta çok teşvik pirim alıp vermiştir. Gerçek olan Adanademir ve bolu şike yapıp Malatyasporu süper likte düşürülmüştür .Bu Türkiye de kanıtlanmış tek şike dır .o zamanki malatyaspor yöneticiler Federasyon 5 trilyon alıp üstü kapatılmıştır Bu yüzden malatyspor teşvik alıp vermesin yensekte yenilsekte şerefimizle oynayalım Başkaların mutlu etmek bizim işimiz değil.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan efendi "Beşiktaşta çok teşvik pirim alıp vermiştir." diyorsun elinde belge varsa konuş yoksa da kimseye çamur atma. İşi sulandırma Beşiktaş'ı Yeni Malatya Spora stadını verdiği için kutlarız.
    0
    0
    Yanıtla
  • CELAL efendi o zaman Beşiktaşta malatyanın teşvik aldığın kanıtlasın boşuna konuşmasınlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan bey sen hangi ülkede yaşıyorsun sağır sultan bile duydu. o zamanlar doğan otomobiller çok meşhurdu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Haklisin besiktas bizim icin en iyisi bazi tarsftar bir gurup haric Fubolda siyaset olmaz oyunuma katkisina bakarim siyasi görüsu kendisinin özeli hakan sükür fetocu bana ne futbolculugu ilgilendirir görüsü kendiine özel
    0
    0
    Yanıtla