SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Beşiktaş-Bursa Maçında 'Berktaş Gerginliği'...

A- A+ PAYLAŞ

Futbol Federasyonu Genel Kurulu'nda Haluk Ulusoy'un listesinden Yönetim Kurulu'na seçilen Malatyaspor Kulübü eski Yönetim Kurulu Üyesi M. Metehan Berktaş ile Bursaspor Başkanı Levent Kızıl arasında tartışma yaşandı...

Başkanına bizi s...ceklermiş de!

Federasyon ile ilgili seçim iddialarının artması dolayısıyla gerginleşen futbol ortamının ilk tartışması, Beşiktaş-Bursaspor maçının sonunda yaşandı.

Ulusoy federasyonuna en muhalif isimlerden biri olan Bursaspor Başkanı Levent Kızıl ile Federasyon Yönetim Kurulu üyesi Metehan Berktaş arasında sözlü tartışma yaşandı.

Maçın bitiminde Kızıl'a "O Bursa Belediye Başkanı'na söyle 'Başkanım bizi s...ceklermiş' de" diye küfür eden Berktaş, ortamın gerilmesine neden oldu. Kızıl ise Berktaş'a dönerek, "Ömrünüz vefa ederse, gücünüz yeterse yaparsınız" cevabını verdi. Araya girenler tarafından yatıştırılan ikili daha sonra stattan ayrıldı.

BERKTAŞ'IN AÇIKLAMASI..
Öte yandan, Berktaş iddialarla ilgili olarak bir açıklama yaptı.

Futbol Federasyonu'nun internet sitesinde yer alan açıklama şöyle:

"Bazı gazetelerin bugünkü spor sayfalarında yer alan ve Bursaspor Kulübü Başkanı Sayın Levent Kızıl ile Beşiktaş-Bursaspor maçı sonrasında küfürlü bir tartışma yaptığıma yönelik iddiaları üzülerek okudum.

Sayın Kızıl, maç bitiminde, karşılaşmayı kaybetmenin oluşturduğu psikolojiyle amacını aşan bazı sözler sarfetmiş, bunun sonrasında, aramızda belli seviyede geçen küçük bir tartışma yaşanmıştır. Bu tartışmada iddia edildiği gibi herhangi bir kurumu ya da kişiyi hedef alan küfürlü bir konuşma geçmemiştir. Sayın Kızıl, yıllardır futbol camiasının içerisinde olan ve yıllardır arkadaşlık yaptığım bir kişidir. Tartışmamız da zaten bu arkadaşlığın getirdiği samimiyetin sınırları içerisinde kalmıştır.

Haberlerde yer alan küfürlü konuşma iddiaları her şeyden önce tarzım, kişiliğim ve sorumluluklarımla bağdaşmamaktadır."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız