SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS Son Dakika Golleriyle BJK'ye Boyun Eğdi:3-1

0
Güncellendi - 2018-04-24 06:29:04
EYMS Son Dakika Golleriyle BJK'ye Boyun Eğdi:3-1
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Ligin 30.haftasında Evkur Yeni Malatyaspor, deplasmanda şampiyonluğun güçlü adayı Beşiktaş ile deplasmanda karşı karşıya geldi ve 3-1 mağlup oldu. Hafta içerisinde alacaklarının ödenmediği gerekçesiyle futbolcuların Cuma antrenmanını boykot ettiği Evkur Yeni Malatyaspor, 13. dakikada 1-0 geriye düştü, ancak 33. dakikada Pereira ile beraberliği sağladı. Karşılaşmanın özellikle 2. yarısında daha derli toplu oynamaya çalışan EYMS, rakibinin 81. ve 88. dakikalarındaki gollerine engel olamayınca karşılaşmayı kaybetti.

STAT: Vodafone Park

HAKEMLER: Halis Özkahya (İzmir Bölgesi-Süper Lig Hakemi), Mustafa Emre Eyisoy (İstanbul Bölgesi-Süper Lig Yardımcı Hakemi), Hakan Yemişken (Bursa Bölgesi-Süper Lig Yardımcı Hakemi), 4.hakem Barış Şimşek (Trabzon Bölgesi-Süper Lig Hakemi)

BEŞİKTAŞ: 1.Fabrico Martin Agosto Ramirez, 3.Adriano Correira Claro, 24.Domagoj Vida, 6.Dusko Tosic, 88.Caner Erkin (Dk.53 77.Gökhan Gönül), 12. Gary Alexis Medel Soto, 10.Oğuzhan Özyakup (Dk.66 18.Tolgay Ali Arslan), 94.Anderson Souza Conceiçao, 8.Ryan Guno Babel (Dk.78 17.Jeremain Marciano Lens), 7.Ricardo Andrade Quaresma Bernardo, 9.Alvaro Negredo Sanchez

YEDEKLER: 97.Utku Yuvakuran, 77.Gökhan Gönül, 14.Fatih Aksoy, 20.Necip Uysal, 18.Tolgay Ali Arslan, 95.Cyle Christopher Larin, 17.Jeremain Marciano Lens, 55.Gökhan Töre, 30.Vagner Silva De Souza, 11.Mustafa Pektemek

TEKNİK SORUMLU: Şenol Güneş

EVKUR YENİ MALATYASPOR: 30.Fabien Ceddy Farnolle, 7.Michael Pereira, 8.Murat Yıldırım (Dk.80 3.Matheus Doria Macedo), 9.Khalid Boutaib, 14.Okechukwu Godson Azubuike, 16.Sadık Çiftpınar, 21.Adem Büyük (Dk.72 89. Gilberto Olivera Souza Junior), 22.Aly Cissokho, 27.İssam Chebake, 90.Abdoulaye Sadio Diallo (Dk.66 35.Aytaç Kara), 37.Arturo Rafeal Mina Meza

YEDEKLER: 25.Ertaç Özbir, 3.Matheus Doria Macedo, 11.Eren Tozlu, 47.Berk Yıldız, 77.Rahman Buğra Çağıran, 87.İssiar Dia, 10.Nacer Barazite, 89. Gilberto Olivera Souza Junior, 35.Aytaç Kara, 97.Mustafa Eskihellaç

TEKNİK SORUMLU: Erol Bulut

GOLLER: Dk. 13 Negredo, Dk. 81 Talisca, Dk. 88 Quaresma (Beşiktaş), Dk. 33 Pereira (Evkur Yeni Malatyaspor)

SARI KARTLAR: Dk. 42 Murat Yıldırım, Dk. 87 Sadık Çiftpınar (Evkur Yeni Malatyaspor)

Dakika 3: Sağ kanatta Quaresma’nın pasında Talisca, ceza sahası sağ çaprazdan kaleyi yokladı, kaleci Farnolle sağına uzandı ve topu kontrol etti.

Dakika 5: Beşiktaş’ta Talisca ile başlayan atakta, Brezilyalı futbolcu sağ kanatta Quaresma’yı gördü. Quaresma, sağdan ortaladı Talisca’nın kafa vuruşunda top üstten auta çıktı.

Dakika 8: Sağ kanatta Quaresma ortaladı, ceza sahası içerisinde Babel kafayı vurdu ancak Babel’in Chebake’ye yaptığı hareketi hakem faul olarak değerlendirdi.

Dakika 12: Evkur Yeni Malatyaspor’da Pereira’nın uzun pasında Boutaib kaleciyle karşı karşıya kaldı ancak hakem ofsayda hükmetti.

Dakika 13: Quaresma’nın kullandığı korner atışında Evkur Yeni Malatyasporlu Adem Büyük ve Mina ile Boutaib topu ıskaladı. Negredo, Boutaib'e çarparak önünde kalan topu rahatlıkla ağlara gönderdi: 1-0.

Dakika 15: Diallo, sak kanattan gelişen atakta pas vermek yerine kaleyi yokladı top, farklı bir şekilde auta çıktı.

Dakika 16: Quaresma’nın sağ kanattan ortasında arka direkte Talisca vurdu top yan ağlarda kaldı.

Dakika 18: Babel soldan iyi hareketlendi ceza sahasına topu çevirdi ancak Talisca topun gerisinde kalınca tehlike büyümeden sonlandı.

Dakika 27: Evkur Yeni Malatyaspor’da Adem Büyük orta alanda buluştuğu topla hareketlendi. Kaleyi karşı cepheden gören bir noktadan şansını denedi ancak top yandan auta çıktı.

Dakika 28: Beşiktaş’ta Talisca ceza sahası dışından topa sert vurdu ancak çerçeveyi bulamadı.

Dakika 32: Evkur Yeni Malatyaspor’da Diallo’nun ara pasında hareketlenen Pereira, kaleci Fabri ile karşı karşıya kaldı. Pereira’nın şutunda Fabri iyi uzandı ve izin vermedi.

Dakika 33: Beşiktaş’ın ceza sahası içerisinde Boutaib’in pasında Vida ve Tosic’i karşısına alan Pereira, sağ ayağına aldığı topu köşeye gönderdi: 1-1.

Dakika 36: Babel’in ceza sahası sol çaprazdan şutunda Murat Yıldırım’a çarpan top kornere çıktı.

Dakika 38: Quaresma’nın serbest vuruştan kullandığı top yandan auta çıktı.

Dakika 40: Caner’in soldan ortasında Negredo kafayı vurdu ancak top auta çıktı.

İlk yarıda Beşiktaş yüzde 72, Evkur Yeni Malatyaspor ise yüzde 28 topa sahip olma oranıyla oynadı.

Dakika 44: Pereira’nın ceza sahası dışından sert şutunda top yandan auta çıktı.

Maçın ilk yarısının sonuna oynanmamış süre olarak 1 dakika ilave edildi.

Dakika 45+1: Adem Büyük, Beşiktaş’un kalecisi Fabri’nin önde olduğunu görünce aşırtma vuruş denedi ancak çerçeveyi bulamadı. Dönen topta bu kez Quaresma, sert vurdu top üstten auta çıktı.

İlk yarı 1-1’lik eşitlikle tamamlandı.

Dakika 46: Cissokho’nun soldan ortasında Boutaib gelişine vurdu top auta çıktı.

Dakika 48: Quaresma’nın sağdan ortasında Negredo’dan önce Sadık kafayla dokundu ve tehlikeyi savuşturdu.

Dakika 54: Beşiktaş gole çok yaklaştı. Quaresma’nın sağdan ortasında Sadık topa dokunamadı, Talisca dar açıdan sert vurdu top yan ağlarda kaldı.

Dakika 55: Quaresma’nın sağdan ortasında top bir anda kaleye yöneldi ve az farkla üstten auta çıktı.

Dakika 57: Quaresma’nın sağdan ortasında Talisca altı pas içerisinde kafayı vurdu kaleci Farnolle ayaklarıyla topa müdahale ederek gole izin vermedi.

Dakika 59: Gökhan’ın pasında Quaresma içeriye çevirdi Negredo dokundu top auta çıktı.

Dakika 62: Talisca, sol taraftan kazanılan serbest vuruşta topu direkt kaleye gönderdi. Top, yan ağlarda kaldı.

Dakika 65: Diallo uzak mesafden şansını denedi top farklı şekilde üstten auta çıktı.

Dakika 67: Azubuike’nin pasında top sağdan hareketlenen Boutaib’in önünde kaldı. Boutaib, kalesini terk eden Fabri’nin üzerinden aşırtmak yerine kaleciye nişanlayınca top kalecide kaldı ve mutlak bir gol kaçmış oldu.

Dakika 69: Babel’in soldan ortasında kaleye yönelen top üstten auta çıktı.

Dakika 74: Quaresma’nın sağdan kullandığı serbest vuruşta Vida kafayı vurdu top auta çıktı.

Dakika 76: Quaresma’nın ortasında savunmadan dönen topa, ceza sahası dışından Talisca sert vurdu. Top, kaleci Farnolle’de kaldı.

Dakika 80: Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına geçen Ricardo Quaresma bu duran topu paslaşarak kullandı. Evkur Yeni Malatyaspor ceza sahası içerisinde yaşanan karambolda kimse topa dokunamadı.

Dakika 81: Adriano’nun ortasında Talisca kafayı vurdu ve takımını öne geçirdi: 2-1.

Dakika 83: Quaresma uzak mesafeden şansını denedi ancak top farklı şekilde auta çıktı.

Dakika 85: Beşiktaş’ta kazanılan serbest vuruşu Quaresma kullandı. Quaresma’nın vuruşunda top üstten auta çıktı.

Dakika 86: Boutaib’in kafayla indirdiği topa Aytaç Kara ceza sahası dışından gelişine vurdu. Top, kaleci Fabri’nin kucağında kaldı.

Dakika 88: Beşiktaş’ta ceza sahası yayına yakın alanda, Sadık'ın topu elle kesmesiyle kazanılan serbest vuruşu Quaresma kullandı. Quaresma'nın vuruşunda top ağlarla buluştu: 3-1.

Karşılaşmanın sonuna oynanmamış süre olarak 5 dakika eklendi.

Dakika 90+1: Boutaib, ceza sahası sağ çaprazdan sert vurdu top kaleci Fabri'de kaldı.

Karşılaşma 3-1 Beşiktaş’ın üstünlüğüyle tamamlandı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

FOTO: AA- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

25 yorum yapılmış

  • Turan (5 yıl önce)
    iyi gitmeyen bir şeyler var.Futbolcular antrenmana çıkmıyor.Klüp başkanı ortalarda Yok.Klüpten açıklama yok,
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (5 yıl önce)
    Beşiktaşın ilk golünün asistini Adem ve Bautaib beraber yaptı.Kanatlardan bir tane adam gibi atak gelmedi.Oyuncu değişiklikleri berbat dı.
    0
    0
    Yanıtla
  • HAS (5 yıl önce)
    Erol hoca Beşiktaş maçı sonrası yaptığı açıklamada gitmek istiyor anlamı çıkardım
    0
    0
    Yanıtla
  • metin (5 yıl önce)
    maç beşiktaşın hakkıydı,maçı alacaksan önce kendi sahandaki maçları alacaksın yoksa en zor zamanında sana sahasını açan beşiktaştan bir puan alıp şampiyonluktan edip kahramanlık yapmanın alemi yok ha kendi sahanda bir maçı alıp üç puanı almışsın ha canını dişine takıp üç büyüklerle üç maç berabere kalıp üç puan almışsın aynı şey sen önce kolayı yap sonra zoru yapki bi anlamı olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • AYDIN (5 yıl önce)
    Murat YILDIRIM çıktı .Defansa adam aldı golleri yemeye başladık.Oyunları düzeni niye bozuldu.Orta saha ve ileriye takviye yapardın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cem (5 yıl önce)
    Erol hocanın,Beşiktaş maçı ile ilgili hakemlere,maçı bir kez daha seyretsinler demesini bir Malatyalı olarak hala anlamış değilim.Murat yıldırım ceza sahası içinde topu elle dizi arasında oynadı.Tv den seyrettim.Bal gibi penaltıydı.Quaresmaya girişinin konuşulacak bir tarafı yok kırmızı karttı.Bunun dışında ,Sayın gevrek yaptığınız işler,hep İstanbul takımlarının maçlarına mı? Denk geliyor.Fenerbahçe maçı biletlerindeki oyununuzdansonra,şimdide maçın oynanacağı hafta ödem krizi yaşattınız.Bunlar tesadüfmü? Malatyaspor taraftarı bunları haketmiyor.Bu taraftar olmazsa alayınız fıssınız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cengizist (5 yıl önce)
    Erol hocam biz sonuna kadar senin arkandayız biliyoruz takımı bu seviyeye sen getirdin tabii ki karşında süper ligin en güçlü takımı vardı nasıl oynanması gerekiyorsa o şekilde oynattın takımı Malatyaspor’u ligin en dirençli takımı haline getirdinMaça gelince bütün bütün futbolcularElinden gelenin en iyisini yaptılar tabi bazıları Formsuz olabilirler Bu onların kötü olduğu anlamına gelmez sonuçta şampiyon adayı ile oynuyorsun biz seni ve futbolcuları seviyoruz inşallah bu takımla Seneye de devam edersin bundan sonraki maçlarda size başarılar diliyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • SELÇUK / İZMİR (5 yıl önce)
    BJK'nin attığı gollerle değil. Sadık hediye etti mağlubiyeti. Ama perşembenin gelişi çarşambadan belliydi.İki antreman protesto ediliyor.Sonra da böylesi bir maça çıkılıyor.Ben büyük fark yeriz demiştim. Erol hoca da yine salvosunu gönderdi.Ancak En az bize iki kırmızı kart gösterilmesi gerekiyordu. Bu seneyi kurtardık ama seneye bu yönetim ve bu zihniyetle süper lig'de kalma şansımız yok.Para yok, profesyonel yönetim yok.Eski Malatyasporumuzun sürecine girmek üzereyiz. Bir an önce akıllı bir yönetim ve yol haritası ile takıma yeniden ruh kazandırılmalı.Yeni stad ile yeni hocalarla bu işler olmuyor. Alın size Başakşehir örneği.100-200 kişiye oynuyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • HAS (5 yıl önce)
    Maçın özetlerini izledim ikinci yarıda Boutaib, yakaladığı pozisyonu düzgün aşırtabilse öne geçebilirdik Beşiktaş ikinci golu bildiğimiz gibi Talisca hep gerilerden gelip gol atıyor ben bile biliyorsam bizim futbolcular bunu bilmiyorum buna göre önlem almaları gerekiyordu. üçüncü gol ise baraj hatası baraj topa vurulduğu anda zıplaması gerekirken sabit kaldılar top barajın üstünde ağlara gitti. Erol hoca gereksiz konuşuyor gs futbol oynamış ve başakta çalışmış olabilirsin hatta bu takımlara sempati duyabilirsin amma velakin bugün sen malatyasporu temsil ediyorsun ona göre davranmalısın bu maçta hakem sonucu etkileyecek bir hatta yapmadı kaldı ki murat a kırmızı gösterse kimse bir şey demezdi.
    0
    0
    Yanıtla
  • sarı (5 yıl önce)
    adam hakeme bahane bulmuş. hakem sayesinde 10 kişi kalmadın. her maça 1 puan mantığıyla çıkarsan olacağı budur. hadi büyük takımları geçtim. ligin dibindeki takımlara bile aynı oynuyorsun. maçın daha ilk yarısında oyunu soğutuyorsun, 20 dk var bitime geri çekiliyorsun,gol atıp üstüne yatıyorsun. üstelik bugün beşiktaş iyi falan oynamadı. geriye çok yaslandığımız için rakip bir şekilde pozisyona giriyor. bu mantıkla oynamasak,ilk yarının son 15 dakikasını ikinci yarıda da oynardık. maçlara , gençlerbirliği maçındaki gibi çıkılsın rahat galibiyet alınır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Saim Karaca (5 yıl önce)sarı isimli kullanıcı yorumuna
    Maçı ya seyretmemişsin yada oyunu çözememişsin.Senin söylediğinin aksine oyunun büyük bölümünde takım önde veya 2. bölgede karşılayıp.Beşiktaş’a etkili oyun oynatmadı.Ama kalite olunca birşekilde sonuca gidiliyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nihat (5 yıl önce)
    Erol Bulut bugün yaptıkların sana hiç yakışmadı Fener ve Başakşehir maçlarında kuzu gibiydin bugün bir sürü saçma açıklama yaptın sanki maçı hakem Beşiktaşa verdi gibi algı yaratmaya çalıştın Akhisar ve Antalya maçlarından sonra Cüneyt Çakır için niye iki çift laf etmedin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Saim Karaca (5 yıl önce)Nihat isimli kullanıcı yorumuna
    Daha siz ordamısınız.Kafanızı iyi şeylerle meşgul edin.Seneryolar üretip farazilerle uğraşmayın.Artık herşey göz önünde oynadı oynamadı,şu maçta kasıtlı oynanmadı gibi düşünceler Ancak sizin gibilerin kafa yapısına uygun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (5 yıl önce)
    Adem Büyük kadro dışı bırakılmalı
    0
    0
    Yanıtla
  • Sözcü (5 yıl önce)
    Takımda futbol cular aylardır maaş alamıyor 3 ay olmuş ücretler ödenmiyor 30milyon TL Malatya Büyükşehir belediyesine aktarıldığı tüm çarşıda söyleniyor yönetim bu konuya bir an önce açıklık getirmeliiii
    0
    0
    Yanıtla
  • ALİİHSAN ŞAHİN/BURSA (5 yıl önce)
    Murat yıldırım-Doria değişikliğiyle erol hoca intihar etti.Bautaib sahada gezerken Adem bolca fotoğraf çektirirken Murat oyundan alınınca goller art arda geldi.Hakemde beşiktaşa bolca günah çıkarttı.kaçınılmaz son geldi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Olay futbolcu değişikliği değil.Futbolcunun hevesi.Kardeşim bu futbolcuya parasını vermezsen oy na maz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kamil (5 yıl önce)
    Erol BULUT yan çizme demeci için açıkla bir laf attın ortaya konuş bu mücadeleyi neden başakşehir ve fenerbahçe maçlarında görmedik
    0
    0
    Yanıtla
  • zafer kavuk (5 yıl önce)
    vitaminsiz boutaib ve istikrarsız adem gönderilmeli bence. takımın ritmini bozuyorlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Erol (5 yıl önce)
    Erol BULUT maçın sonunda ne dediğini bilmiyor.Hakemlik ne var.Beşiktaş in penaltısı verilmedi.Murat kırmızı verilmedi.BULUTtürkçe konuşamıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Metin (5 yıl önce)
    Korkak bir futbol ileri düşünmeyen pres yapamıyorsan sahaya yerleşemiyorsan kaybetmeye mahkumsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Kekeme (5 yıl önce)
    Bu kadar taraftardan korkarak karar veren hakem başka k hiç bir ligde yoktur. Yüreksiz korkak hakemlerle bir yere varılmaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kekeme sen ne içtin yada hangi maçı seyir ettin
    0
    0
    Yanıtla
  • Kekelemeden bir yorum uydurmuşsun.kekeç hakemler bizden yanaydı.Maçı rüyandamı seyrettin.
    0
    0
    Yanıtla
  • günpınarlı (5 yıl önce)
    İki güzel takımdan hak eden kazansın
    0
    0
    Yanıtla