SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Beşiktaş ile Anlaştığı İddia Edilmişti!

0
Güncellendi - 2017-08-06 17:57:39
Beşiktaş ile Anlaştığı İddia Edilmişti!
A- A+ PAYLAŞ

Beşiktaş'ın transfer gündeminde olduğu iddia edilen Bastia'nın orta saha oyuncusu Sadio Diallo'nun Yeni Malatyaspor'un teklifi üzerine İstanbul'a geldi.

Yeni sezon öncesi TSYD Ankara Şubesi Futbol Turnuvası'na katılan Evkur Yeni Malatyaspor, oynadığı futbolla taraftarını memnun etmedi.

Teknik direktörlüğe Ertuğrul Sağlam'ı getirdikten sonra dış transferde 10 futbolcuyu renklerine bağlayan sarı-siyahlılar, yeni sezon öncesi TSYD maçlarıyla görücüye çıktı. 4'lü turnuvanın ilk maçında Gençlerbirliği önünde mücadele eden Malatya temsilcisi, rakibine 1-0 mağlup oldu. Bu maçta Sağlam, yeni transferlerin tamamına forma şansı tanıdı.

Turnuvadaki ikinci maçında Kardemir Karabükspor ile karşılaşan sarı-siyahlılar, normal süresi 1-1 biten maçı penaltılarda 4-3 kazanmasına rağmen sergilediği oyunla taraftarından yine geçer not alamadı.

YÖNETİM TRANSFER YAPMA KARARI ALDI

Bu arada TSYD Turnuvası'nda takımın oynadığı 2 maçı da göz önüne alan yönetim kurulu, acilen transfer yapma kararı aldı. Sarı-siyahlı yönetimin, 13 Ağustos'taki Osmanlıspor maçına kadar kadrosuna 3 üst düzey takviye yapacağı belirtildi.

BEŞİKTAŞ ARADAN ÇEKİLİNCE EVKUR YENİ MALATYASPOR ANLAŞTI

Yönetimin bu doğrultuda Fransa Ligi takımlarından Bastia forması giyen 26 yaşındaki orta saha oyuncusu Sadio Diallo'yu Türkiye'ye davet ettiği öğrenildi. Ancak başarılı oyuncu için Beşiktaş'ın da devreye girmesi Evkur Yeni Malatyaspor'un planlarını sekteye uğrattı. Malatya ekibindeki transfer krizi siyah-beyazlıların kısa süre sonra bu futbolcuyla ilgilenmediğini açıklamasıyla çözüme kavuştu ve şu anda İstanbul'da bulunan Gineli oyuncunun sarı-siyahlı kulübün teklifine 'evet' dediği ifade edildi.

KAYNAK:Sabah Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Ali Basri Tezel (6 yıl önce)
    Transferler bitsin, 3 oyuncu 5 oyuncu diye diye 1 ay geçti.
    0
    0
    Yanıtla
  • fbay (6 yıl önce)
    bence takım çok kötü değil.gayette memmun dum...başarılar diliyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Kılıçarslan (6 yıl önce)
    Takımların kamp dönemi bitsin her şey daha netleşir,yoksa bulduğumuzu alırsak daha büyük hata olur,erturul hoca yı üzmeden transferi bitirin inşallah ...........
    0
    0
    Yanıtla
  • Selami (6 yıl önce)
    Hayırlı olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Harun (6 yıl önce)
    BurŞadan necid ve diallo güzel transfer ...birde stoper bu iş tamam ..
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent Yaşar (6 yıl önce)
    İyi transfer olur alınırsa ayrıca Aytaç kara da geçiyor. Faydalı olur ama BJK frankı yaramaz
    0
    0
    Yanıtla