SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Beşiktaş Sadık İçin Para ve Oyuncu Önerecek

0
Güncellendi - 2018-07-23 03:22:03
Beşiktaş Sadık İçin Para ve Oyuncu Önerecek
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig ekibi Beşiktaş, Yeni Malatyaspor’un genç stoperi Sadık Çiftpınar’ı kadrosuna katmak için yeniden harekete geçti. Siyah beyazlıların, Yeni Malatyaspor’a para ve kiralık olarak oyuncu önermeye hazırlandığı öğrenildi.

Yeni Malatyaspor’un stoperi Sadık Çiftpınar, bir kez daha Beşiktaş’ın gündemine girdi. Süper Lig’de stoper için arayışlarını sürdüren siyah beyazlıların, Galatasaray altyapısından yetişen ve bu sezonki performansıyla herkesin beğenisini kazanan Evkur Yeni Malatyasporlu Sadık Çiftpınar’ı kadrosuna katmak için harekete geçtiği öğrenildi.

Beşiktaş'ın teknik patronu Şenol Güneş'in Çiftpınar'ın transferine onay verdikten sonra transfer görüşmelerine başlanmıştı. Siyah beyazlıların, genç stoperin transferi için para ve kiralık oyuncu önermeye hazırlandığı ileri sürüldü.

Yeni Malatyaspor ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Sadık Çiftpınar, geçen sezon Spor Toto Süper Lig'de Yeni Malatyaspor formasıyla 28 karşılaşmada 2 bin 501 dakika görev aldı.

Galatasaray, Trabzonspor ve Beşiktaş ile adı geçen Sadık Çiftpınar, transfer durumuyla ilgili şu değerlendirmede bulunmuştu: “Yeni Malatyaspor’da beşinci sezonum. İlk geldiğim sezon yarım bir devre geçirdim. Sonra 3 sezon ful şekilde geçirdim ve bu dördüncü sezonum ama toplamda beşinci sezonum diyebilirim. Şundan hiç kimsenin şüphesi olmasın ben Malatyaspor’da çok mutluyum. Benim üzerimde çok büyük emekleri var. Kızımın doğum yeri Battalgazi olarak geçiyor, bizde Malatyalı olduk. Her futbolcunun kendine göre bir kariyer planlaması ve hedefleri var. Şuan içerisinde bulunduğum konum ilgilenen takımlar var ama bunu değerlendirecek olan kulübümüzdür. Başkanımızla da istişare yaptık, şuanda resmi bir durum yok. Menajerlerimiz aracılığıyla arayan takımlar oluyor ama bunu değerlendirecek kişi ben değilim. İş son noktaya gelir, kulübümüzü tatmin edecek bir rakam olur, başkanımız ve yönetimimiz karar verir. Büyük takımlardan birisi benimle ilgilenecekse ben kulübüme kazandırarak gitmek isterim çünkü bu kulüp bana çok şey kazandırdı. 100’e yakın maç oynadım ve elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. İki sene çıktığımız ligde kalma başarısı gösterdik. Her zaman Malatyaspor’a kazandırarak gitmek isterim. Kulübümüz izin verirse büyük kulüplerde oynamak isterim. Bu sürece bakıp, değerlendireceğiz. Malatyaspor’da olmaktan mutluyum. Olursa olur olmazsa da Malatyaporlu Sadık olarak mücadelemi vermeye devam edeceğim.”

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız