SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Beşiktaş'ın Efsane Başkanı Malatya'da..

A- A+ PAYLAŞ

Beşiktaş'ın "efsane" başkanlarından Süleyman Seba Malatya'ya geldi. Beşiktaş'da 16 yıl başkanlık yapan, bu kulübün eski futbolcularından, kulübün Onursal Başkanı Seba'nın, Malatya Beşiktaşlılar Derneği'nin yeni lokalinin geçtiğimiz ay yapılan açılışına davetli olduğu, ancak sağlık sorunları nedeniyle açılışa katılamayınca, Malatya ziyaretinin bugüne kaldığı belirtildi.

Beşiktaşlı olan 2. Ordu Komutanı Orgeneral Şükrü Sarıışık'ın yanı sıra Malatya Beşiktaşlılar Derneği'nin davetlerine icabet eden Seba, öğle saatlerinde İstanbul'dan Malatya'ya geldi.

Tavşantepe'de dernek başkanı Mehmet Fendoğlu ve yöneticiler tarafından karşılanan Seba, daha sonra Atatürk Caddesi'ndeki dernek lokaline gitti.

Seba, burada dernek başkanı Fendoğlu ve yöneticilerle sohbet etti, dernek hakkında bilgi aldı. Dernek başkanı Malatya'da 310 üyelerinin bulunduğunu, birlik ve beraberlik içerisinde faaliyetlerini sürdürdüğünü anlatırken, Seba derneğin çok iyi organize olduğunu gördüğünü, bu durumun diğer birçok Beşiktaş derneğine örnek olmasını dilediğini söyledi.

Seba, bir basın mensubunun "Beşiktaş'ın yeni transferlerini nasıl değerlendiriyorsunuz?" sorusu üzerine "Eğer gerçeği söylemek gerekirse, pek izlemeye vaktim de olmuyor; sinirlerim bozuluyor. Dünya Kupası maçlarının bile ancak birkaç tanesini izleyebildim" diye konuştu.

Süleyman Seba, daha sonra Beşiktaş'ın eski fotoğraflarını da bir süre inceleyerek, hatıralarını tazeledi.

Seba ve dernek yöneticileri, daha sonra 2. Ordu Komutanı Orgeneral Sarıışık'ı makamında ziyaret ettiler. Seba'nın onuruna Sarıışık'ın, Orduevi'nde akşam yemeği vereceği, geceyi Malatya'da geçirecek olan Beşiktaş onursal başkanının, Cuma günü İstanbul'a döneceği öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız