SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Beşiktaş'ın İlk Golü Net Olarak Faul"

0
Güncellendi - 2018-09-16 04:14:11
A- A+ PAYLAŞ

Karşılıklı 1'er golü ve Beşiktaşlı Medel'in ikinci sarı kartı görüp kırmızı kartla oyun dışı bırakılması tartışmalara yolaçan Beşiktaş- Evkur Yeni Malatyaspor maçındaki pozisyonlar A Spor Kanalı yorumcusu Erman Toroğlu yorumladı.

"BEŞİKTAŞ'IN İLK GOLÜ NET FAUL"

A Spor Kanalı'nda Serkan Korkmaz'ın moderatörlüğünü yaptığı, Erman Toroğlu, Turgay Demir ve İlker Yağcıoğlu'nun yorumcu olarak katıldıkları 'Takım Oyunu' programında, Beşiktaş'ın 2-1 galibiyetiyle sonuçlanan maçın kritik pozisyonları değerlendirildi.

Beşiktaş'ın 52. dakikada Quaresma'nın kullandığı korner atışına yükselen Pepe'nin kafa vuruşuyla takımına kazandırdığı ilk golü değerlendiren eski hakem Erman Toroğlu, bu pozisyonda Pepe'nin kendisini engellemek isteyen Sadık Çiftpınar'ı topa yükselmeden ittiğini belirterek, "Pozisyon net olarak faul. Pepe Sadık'a faul yapıyor." diyerek, gol kararının yanlış olduğunu belirtti.

Erman Toroğlu, Evkur Yeni Malatyaspor'un 89. dakikada kazandığı golde, Beşiktaşlı bazı futbolcuların topun Guilherme'nin eline çarparak kaleye girdiğini öne sürdükleri golün ise "Çok temiz" olduğunu, bu pozisyonda Aleksic'in şutunda topu çizgi üzerinden çeviren Caner'den dönen topun Guilherme'nin omuzuna çarptığını bildirdi. Toroğlu, bu pozisyonda itiraz eden ve hakemin VAR'a başvurduğu golle ilgili olarak, Caner'e sert tepki gösterdi ve "Yav Caner yapma!. Pozisyonda elle kolla bir olay yok. Caner yedirirsem diye el kol hareketi yapıyor. Zaten sizin gibiler yüzünden VAR geldi." diye konuştu.

Beşiktaş'ın 81. dakikada Babel ile kazandığı golü de değerlendiren Takım Oyunu moderatör ve yorumcuları, Negrado'nun soldan Mina'dan sıyrılarak ortaladığı, Babel'in de bomboş pozisyonda topla buluşarak ağlara gönderdiği pozisyonda, Mina'nın sarı kartı olduğu için, Negrado'ya etkili müdahale yapamadığını, bu futbolcunun ortaladığı topta da Evkur Yeni Malatyaspor sol beki Erkan Kaş'ın, Babel'in koşusunu farkedemediği için büyük hatası bulunduğunu savundular.

Beşiktaş'lı Medel'in 57. dakikada Adem Büyük'le mücadelesinde ilk, 75. dakikada ise Boutaib'le mücadelesinde ikinci sarı kartın ardından kırmızı kart görmesi de programda ele alındı. Yorumcu Erman Toroğlu, 57. dakikadaki pozisyonda faul verilebileceğini ancak bunun sarı kartlık olmadığını, 75. dakikadaki pozisyonda ise faul bulunmadığını ve sarı kart gösterilmemesi gerektiğini değerlendirdi, Beşiktaşlı futbolcunun oyun dışı kalmasına neden olan iki sarı kartın da yanlış olduğunu söyledi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • taraftar (5 yıl önce)
    Pepe futbolun sinsiliklerini öğrenerek nam yapmış bir oyuncu sadık itlekleyip golü attı hakkımız haram oldu böyle yaparsanız yarın bir takım gelir beşiktaşa 8 tane gol atar ahımız yerde kalmak ayıptır günahtır bu var sistemi niye uyarı yapmıyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Kekeme (5 yıl önce)
    Konya maçında Seth in düşürüldüğü pozisyon penaltıydı. Malatyaspor un puanları bir bir çalınıyor, bakalım nereye kadar. İnşaallah bir sahip çıkan olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • ferid (5 yıl önce)
    en iyi savunma hücüm...gol yedikten sonra bu takımın gol atması imkansız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Turgay Paşa (5 yıl önce)
    Erman hoca Medel'in , bizim oyuncunun ayağını tutup devirmesini nasıl görmemiş hayret..Poziyon net sarı kartlık..
    0
    0
    Yanıtla
  • yavuz hoca (5 yıl önce)
    Erkan Kaş kaşımızı gözümüzü hemen çıkardı.Defalarca burada yazdık(-Burayı kim okur Garibim!)( -Garip olmasak zaten yerel ekranlarda biz de boy gösterirdik...)İyi bir forvet mutlaka alın diye.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (5 yıl önce)
    Erman.hoca.dogru.soyluyor.macin.hakki.1.1. Olmasi.gerekirdi
    0
    0
    Yanıtla