SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Beşiktaş'ta Gündem Guilherme Transferi

0
Güncellendi - 2019-11-26 17:11:55
Beşiktaş'ta Gündem Guilherme Transferi
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig’de üst üste aldığı galibiyetlerle zirve yarışına ortak olan Beşiktaş’ta devre arası transfer çalışmaları da başlıyor. Kadrosuna 1 forvet ve 1 orta saha takviyesi yapmak isteyen siyah-beyazlılarda ilk hedef, Yeni Malatyaspor forması giyen Guilherme. Brezilyalı futbolcuyla ilgili ilk görüşme geçen hafta yapıldı.

Süper Lig’e kötü bir başlangıç yapmasına karşın son haftalarda aldığı galibiyetlerle basamakları hızla tırmanan ve zirve yarışında iddialı bir konuma gelen Beşiktaş’ta transfer gündemi de başlamış durumda. Transferden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Torunoğulları ve A Takımdan Sorumlu Yönetici Emre Kocadağ, göreve geldikten sonra Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’ne tam anlamıyla kamp kurdu ve futbolcuların kafalarının rahat etmesi için imkanları seferber etti. Alınan başarılı sonuçlarda önemli bir katkısı olan yönetim, şimdi de nokta atışı transfer yaparak, ikinci yarıda takımın zirve yürüyüşünde önemli takviyeler yapmak istiyor. Abdullah Avcı ve ekibiyle sürekli irtibat halinde olan 2 yönetici, devre arasında yapılacak olan transferler konusunda da görüşmelerini sürdürüyor.

1 forvet ve 1 orta saha takviyesi yapmak isteyen Beşiktaş’ta ilk hedef Yeni Malatyaspor’da oynayan Guilherme. Brezilyalı futbolcunun menajeriyle geçen hafta Ümraniye’de ilk görüşmesini yapan yöneticiler, devre arasında bu transferi bitirmek istiyor.

Guilherme’yle ilk temas sağlandı

Beşiktaş, devre arasında kadroya katmayı planladığı Yeni Malatyaspor’un Brezilyalı oyuncusu Guilherme ile ilk teması sağladı. Oyuncunun menajeriyle Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde bir araya gelen yöneticiler, bu futbolcunun şartlarıyla ilgili bilgi aldı. Teknik Direktör Abdullah Avcı’nın transferine onay verdiği orta saha oyuncusu konusunda girişimlere başlayacak olan Beşiktaş, bir yandan da Oğuzhan Özyakup ile Trabzonspor görüşmelerini de bekliyor. Oğuzhan’ı kadrosuna katmak isteyen Trabzonsporla masaya oturacak olan yönetim, anlaşmanın sağlanması halinde Guilherme’yi transfer edecek. Yeni Malatyaspor’la 1,5 yıllık kiralık sözleşmesi bulunan Guilherme’nin bonservisi ise İtalya Serie B ekiplerinden Benevento’da.

Öte yandan siyah-beyazlı yöneticilerin Guilherme konusunda Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın’dan da görüş aldığı öğrenildi.

İstanbul, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

16 yorum yapılmış

  • murathan (4 yıl önce)
    Futbolcu bizim değil, bizde kiralık, eğer kendisi gitmek isterse, ki isteyecek bir tarafta malatya bir tarafta istanbul bir tarafta beşiktaş bir tarafta yenimalatya...Olaya kendi penceremizden değil oyuncu penceresinden bakınca maalesef gidecek gibi. Gönül ister ki kalsın. Ama bu takımdan kimler gitti kimler geldi..Bulunur bir orta yol inşallah.. Her şeye rağmen biz MALATYASPOR luyuz gardaş...
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 yıl önce)
    Büyük başkan malatyayı seviyorsan uefaya gitmek istiyorsan satma Satmayacağina da inanıyoruz .
    0
    0
    Yanıtla
  • Harun (4 yıl önce)
    Gitmek isteyeni tutamayiz . Kafası orda verimi düşer . Bu takım adil başkan gibi bir başkan oldukça hep iyi yolda gider. Eleştiri ne kadar çok ama okadar parlıyor başkan . Transfer politikası ,para ,tesisleşme adam resmen devrim yapıyor . Sadece seyirci ,stad ,ulaşım sıkıntı ...
    0
    0
    Yanıtla
  • Fatih Yavuz (4 yıl önce)Harun isimli kullanıcı yorumuna
    bilet fiyatlarini ogrenciler icin 5 tl yaparsa baskan her hafta stad dolar. ulasimi da buyuksehir belediye organize edecek. stad konusunda daha da modern hale getirilebilir. taraftara ne kadar deger verirsen taraftar o kadar maca gelir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 yıl önce)
    Bonservisi elinizdeyken siz alın Guilherme yi ne satışı ya demek 3 büyüklerin dışında hiçbir takım şampiyon olmasın
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan44 (4 yıl önce)
    Boş konuşmayın 800 bin avro ve 2 genç futbolcu vererek işi bitirdiler.Bende istemiyorum ama gerçwk bu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Fatih Yavuz (4 yıl önce)Hakan44 isimli kullanıcı yorumuna
    kardesim o zaman yerine gelecek adam da onun kalitesinde olsun. 800 euro + futbolcu ya verilen 800 bin eder 1.6 milyon euro. 500 bin sterline oynayacak iyi topcu getirebilirler yarim donem icin. kamara gibi
    0
    0
    Yanıtla
  • ATEŞ 44 (4 yıl önce)
    Beşiktaş'ın yaptığı çok büyük hadsizlik. Lig devam ederken futbolcu ayartilmaz. GS'de teknik direktör konusunda aynısini yaptı sonlarını gorduk. İnşallah Beşiktaş'da yaptığını misli ile öder.
    0
    0
    Yanıtla
  • Gerçek Malatya (4 yıl önce)
    Kesinlikle satın. Yoksa futbolcunun kafası hep orada olacaktır. Anadolu kulüpleri ancak futbolcu satarak ayakta durabilir. Türkiye nin gerçeği bu maalesef. Üç büyükler bir futbolcuyu istiyor ise, satıp para kazanacaksın. Yeri dolmayacak futbolcu yok. Yeter ki, gerçek değerinde satılsın
    0
    0
    Yanıtla
  • Biz de onu diyoruz 750 bin euro para icin guilerme verilmez. en az 1.5 milyon euro verecekler ki sattigina degsin. zaten bu oyuncu ile biz bu parayi hayli hayli kazaniriz. ama iste oyuncuya fazla para teklif gelince yapacak bisi kalmiyor. oyuncu oynamaz 2. devre en kotu. takimi da oyuncuyu da etkiler iki taraf da kaybeder.
    0
    0
    Yanıtla
  • kaplan44 (4 yıl önce)
    Guilermeyi satan malatyaya ihanet etmiş olur.2 sene dursun en az sana 20maç kazandırır.1 galibiyet primi 3 milyon tl 20x3 60 milyon tl eder başkan..hesap bilmiyorsan al sana hesap...alacağın para 500 bin euro yani 1 maç galibiyet parası..Gerisi ihanet olur..Param olsa guilermenin bonservisini almazsam namerdim.Şu an ligin en iyi topçusu
    0
    0
    Yanıtla
  • Fatih Yavuz (4 yıl önce)kaplan44 isimli kullanıcı yorumuna
    istanbul a gittiginde sene sonu, cop oyuncu olacak. sadik kral olarak gitti malatya dan cop su an. Malatya adami adam eder istanbul adami murdar eder. vesselam
    0
    0
    Yanıtla
  • Rıfat (4 yıl önce)
    Sadık Aleksic Azubuke Boutaib Tmm güzel de gittikleri yerde tutanamadilar ve yazık oldu. Evet Guilherme de hak ediyor ama 4 büyükler resmen oyuncu yiyip bitiriyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Fatih Yavuz (4 yıl önce)Rıfat isimli kullanıcı yorumuna
    4 buyuklerin amaci bizim onumuzu kesmek bu yuzden bizim oyuncularimiza talip oluyorlar verdikleri para para deil. mehmet topuza 10 milyon bonvervis verenler sadik a 750 bin euro verdi. malatya ya bakis acilari bu istanbullularin. malatya bir olsun artik. anlayin adamlar onumuzu kesmeye calisiyor. baskan artik 3 buyuklere ezikligi birak. sen 2 cumhurbaskani cikarmis bir sehrin takiminin baskanisin. malatyali gibi davran
    0
    0
    Yanıtla
  • Emre (4 yıl önce)
    Takım için önemli bir değer sanırım gidecek . Üzücü
    0
    0
    Yanıtla
  • Fatih yavuz (4 yıl önce)
    Verme baskan saduk i verdin cop olacak dedik cop oldu bu da cop olacak. Sene sonu gonder gitsin. Guilherme bize lazim. Gonderiyorsan ayni ayarda adam getir.
    0
    0
    Yanıtla