SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Beşiktaş'tan Arturo Mina Sürprizi

A- A+ PAYLAŞ

Beşiktaş, bu sezon küme düşmenin kaldırılmasıyla gelecek sezon Süper Lig’de mücadelesini sürdürecek olan BtcTurk Yeni Malatyaspor’un Ekvatorlu savunma oyuncusu Arturo Mina’yı kadrosuna katmak istiyor.

Yeni sezonun çalışmalarına başlayan ve transferde hızlı bir şekilde yol almak isteyen Beşiktaş’ın Yeni Malatyaspor’un genç stoperi Hadebe’den sonra Ekvatorlu stoper Arturo Mina ile de ilgilendiği ortaya çıktı.

Teknik direktör Sergen Yalçın’ın çalıştırdığı siyah beyazlılar, mali problemlerden dolayı kadrosuna yüksek maliyetli oyuncuları katmaktansa daha uygun maliyetli ve tecrübeli oyuncularla anlaşmak için kolları sıvadı.

İstanbul temsilcisi, savunma hattı için geçen sezonun ilk yarısında Yalçın’ın çalıştırdığı Yeni Malatyaspor’da forma giyen Arturo Mina’yı kadrosuna katmak istiyor. 21 Ağustos 2017’de Yeni Malatyaspor’a katılan ve 3 sezondur sarı siyahlı formayı giyen Mina’nın sözleşmesi TFF’ye göre Mayıs ayında sona ererken, Transfermark’a göre ise 3 Ağustos’ta tamamlanıyor.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

14 yorum yapılmış

  • Lafcı (3 yıl önce)
    Bu takımın vasatlarını gönderip yerine iyi adam almaları lazım.İyileri satacak yönetici kendini satsın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (3 yıl önce)
    Adil gevrek yeter utanma sıkılma damı yok sizde yakımı küme düşürdünüz halen pişkin pişkin başkanlık yapıyorsunuz japonya da olsa harakiri yapar intihar ederdi sizin yeriniz de olsalar sahi Adil Gevrek Paralar nerdee.#adilgevrekistifa
    0
    0
    Yanıtla
  • Baris (3 yıl önce)
    Adil gevrek istifaaaaaaaaaaaa!!!!!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)
    Minanin sözleşmesi sona erdi ondan para alamaz inşallah umutu yigithani mustafa akbasi cabeki Erkan kasi Beşiktaş a satar.
    0
    0
    Yanıtla
  • suat (3 yıl önce)
    ya kardeşim adamlar biliyorki, bizim kulüp futbolcu satmayı seviyor...isteyen isteyene...
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)
    Adil Gevrek gitmeden bunu da satar öyle gider.
    0
    0
    Yanıtla
  • Denizli Kombi (3 yıl önce)
    Hep satılıp gidiyor oyuncular Sadık, Dajniel Aleksic,Adis Jahovic,Guilherme, Bifouma.kulüp borçlu yine satılıyor yine borçlu neden gelirler giderler açıklanmıyor taraftarın aklına hep şüphe bırakılıyor...
    0
    0
    Yanıtla
  • serdar (3 yıl önce)
    Veririz sıkıntı yok nasılsa alıştık altlarda oynamaya
    0
    0
    Yanıtla
  • ismail (3 yıl önce)
    ya arkadaşlar lütfen insanları salak yerine koymayı bırakıp doğru düzgün haber yapın.bu takım küme düştü küme sanki şampiyon olmuş her futbolcuyu birileri istiyo yok hadebe yok mina yok gökhan boş boş haberler....bu takımda 1 tane futbolcu süperligde oynama seviyesinde değil kimse kend kendini kandırmasın...
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)
    Hemen satın minayı bir tek o kaldı adil bey hiç bir şey bırakmadın malatyaspor da bunuda sat giderayak Allah seni bildiği gibi yapsın
    0
    0
    Yanıtla
  • Satamaz sözleşmesi bitti boşta şuan zaten şuan para edecek kim varsa yarın satar kaçar kulübğn içi boşaltılmış 7 8 aydır ödeme almadığını söyleyen futbolcular var küme düşüren yönetimle devam etmek isteyen bir belediye var resmen kulüp şuan en kaz halinde
    0
    0
    Yanıtla
  • Emrah (3 yıl önce)
    Menejerlerin şişirmesi. Bu kadar ağır bir stoper Beşiktaş'ta oynarsa ben Barcelona'da oynarım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ünal Basgül (3 yıl önce)Emrah isimli kullanıcı yorumuna
    Ayni malatyaspor gibi yapmak istiyorlar yeni malatyasporu. Hikmet karaman gitmesi lazim en baş , bu hoca yüzünden bu hala geldik. yönetim istifa etmesi lazim, yeni güclu bir yönetim gelmesi lazim. Ünal karaman yakışır malatyaspora.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yeni Malatyasporlu (3 yıl önce)
    admin kardeş keşke birde bizim yöneticiler ne düşünüyor onuda yazsan..
    0
    0
    Yanıtla