SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Beşkonaklar'a Turizm Bürosu

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da tarihi Beşkonaklar'da Turizm Enformasyon Bürosu açıldı.

Beşkonaklar (Sinema) Caddesi'nde tarihi Beşkonaklar'da Turizm Enformasyon Bürosu'nun açılması nedeniyle açıklama yapan Kültür ve Turizm İl Müdür Yardımcısı Mehmet Kazancı, "Yıllardır Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Turizm Enformasyon Bürosu bundan sonra, Beşkonaklar'daki binamızda da hizmet verecek. Turizm Enformasyon Bürosu, hem burada hem de Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü binasında hizmet verecek. Hafta sonları dahil, 7 gün Turizm Enformasyon Bürosu hizmet verecektir" dedi.

Kazancı, Turizm Enformasyon Bürosu binasında, Kent Araştırma Merkezi'nin de hizmet verdiğini ifade etti.
Malatya'ya bu yıl gelen turist hakkında da bilgi veren Kazancı, "İlk 6 ay içerisinde, turizm belgeli 10 otele gelen yabancı turist sayısı 668'dir, Yerli turist sayısı ise 40 bin civarındadır. 139 kadar da Nemrut Dağı'ndaki Güneş Motel'e giden turistimiz bulunmaktadır" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız