SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Besni'de Katliam:5 Ölü

0
Güncellendi - 2018-07-22 18:17:34
Besni'de Katliam:5 Ölü
A- A+ PAYLAŞ

Adıyaman'ın Besni ilçesinde kendi ailesinden 5 kişiyi öldürdükten sonra kaçan şahıs, jandarma ekiplerince köy mezarlığında kıstırıldı. Jandarma ekiplerinden kaçamayacağını anlayan şahıs ailesini katlettiği silahla intihar teşebbüsünde bulundu.

Edinilen bilgilere göre, Besni ilçesine bağlı Eğerli köyünde arazi paylaşımı nedeniyle babası ve kardeşleriyle sorunu olan Salih Albay (35), önce babası Hamdi Albay’ı, ardından ağabeyi Hicabi Albay, ağabeyinin eşi Serpil Albay ile yeğenleri 3 yaşındaki Devran ve 2 yaşındaki Ceyda Albay’ı tek kırma tüfek ile vurdu. Silah seslerinin gelmesiyle çevredeki vatandaşlar durumu jandarma ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen jandarma ekipleri kendi ailesini katleden Salih Albay’ı yakalamak istedi. Elindeki silahı bırakmayan ve jandarma ekiplerinin de 'dur' ikazlarına uymayan Salih Albay, köy mezarlığı içerisinde çevresi tamamen sarıldı. Mezarlık içerisinde kıstırılan Salih Albay, kaçamayacağını anlayınca ailesini katlettiği tüfek ile kendisini çenesinden vurdu.

Kendisini de vurarak yaralayan Salih Albay, olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından önce Besni Devlet Hastanesine ardından da Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan Salih Albay, sağlık durumunun ciddiyetini koruması üzerine hastanenin yoğun bakım ünitesine kaldırıldı.

Olay yerinde hayatını kaybeden Hamdi, Hicabi, Serpil, Devran ve Ceyda Albay’ın cenazeleri, olay yerinde jandarma ekipleri ve cumhuriyet savcısının yaptığı incelemelerin ardından Besni Devlet Hastanesine daha sonra ise Malatya Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Adıyaman, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Raif (5 yıl önce)
    3 günlük dünya için değer mi? Rabbim neslimizi ve nefsimizi ıslah etsin.
    0
    0
    Yanıtla