SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BESYO İçin 650 Aday

A- A+ PAYLAŞ

İnönü Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) özel yetenek sınavı sona erdi.

BESYO Kapalı Spor Salonu'nda başlayan özel yetenek sınavına kız ve erkeklerden oluşan 650 aday başvurdu. Toplam 120 öğrencinin alınacağı özel yetenek sınavında beden öğretmenliğine 40, antrenörlük bölümüne 40 ve ikinci öğrenime 40 olarak dağılım yapılacak. 120 öğrenciden 35'i bayan, 85'i erkek öğrencilerden oluşacak.

Koordinasyon beceri testi ve branş sınavları şeklinde iki aşamalı olarak yapılan BESYO özel yetenek sınavı, özel bir sistem aracılığıyla kayıt altına alındı.

Konuyla ilgili bilgiler veren BESYO Müdürü Doç. Dr. Cengiz Arslan, "Bu yıl geçen yıla göre katılım az olmasına rağmen 650 kişi başvurdu. Sınav bitimi sonrası kısa sürede sonuçları duyuracağız. Adaylarımız büyük bir gayret gösterdiler. 120 öğrenci alacağız" dedi.

Arslan, sınavın kayıt altına alındığını da kaydederek, "Büyük bir özveriyle sınavımızı gerçekleştirdik. Sınavla ilgili her türlü cevabını vereceğimiz sistemimiz mevcut. Sınav kayıt altına alındı. Her adaya dereceleri veriliyor. İtirazları da değerlendiriyoruz. Gerektiğinde tekrar seyrediyoruz. Objektif sistem içerisinde sınavı yapıyoruz" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız