SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BESYO'dan Yerinde Ders

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:51:31
BESYO'dan Yerinde Ders
A- A+ PAYLAŞ

İnönü Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu, Spor Yöneticiliği 2. sınıf öğrencilerinin spor ve rekreasyon yönetimi dersi kapsamında Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı’yı ziyaret ederek ders kapsamında bilgiler aldı.

Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu, Spor Yöneticiliği 2. Sınıf öğrencilerinin spor ve rekreasyon yönetimi dersi kapsamında Gençlik ve Spor Bakanlığının Merkez ve taşra teşkilatının kuruluş ve yapılanması hakkında, Ulusal ve Uluslararası Spor Kuruluşları, (TMOK) Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi, (IOC) Uluslararası Olimpiyat Komitesi, Federasyonların hukuki yapısı ve Türk Spor teşkilatının uygulamaları, hukuki ve finansal yapısı gibi bir çok konu başlığında İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı açıklamalar yaptı. Devam eden toplantıda öğrencilere sunum yapıldı.

Atatürk Spor Salonunun Toplantı Salonunda yapılan söyleşiye; Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı, Spor Şube Müdürü Ömer Dağdelen, Gençlik Merkezleri Koordinasyon Şube Müdürü Murat Kılınç, Dr. Özgür Karataş ve Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu Spor Yöneticiliği öğrencileri katıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız