SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sıva Döken Bina Tehlike Yaratıyor

0
Güncellendi - 2016-01-20 22:39:13
Sıva Döken Bina Tehlike Yaratıyor
A- A+ PAYLAŞ

Doğanşehir ilçesinde bulunan bir bina tehlike saçıyor. Binadan dökülen beton parçaları, esnafı ve kaldırımdan yürüyen vatandaşları tehdit ediyor.

Doğanşehir ilçe merkezinde bulunan eski binadan kalıp kalıp beton parçaları dökülüyor. Beton parçalarından esnafların araçları da nasibini alıyor. Kaldırımda yürüyen vatandaşlara zarar vermemesi için mahalle esnafı yol kenarında nöbet tutuyor. Vatandaşlar, yoldan geçenleri tehlikeye karşı uyarıyor.

Doğanşehir Yeni Mahalle Muhtarı Adem Asdemir, “Eski bina büyük bir tehlike saçıyor. Binadan kopan beton parçaları insanların ve arabaların üzerine dökülüyor” diye konuştu. Bazı mahalle esnafı ise belediye yetkililerine seslenerek, “Bu bina Doğanşehir Belediyesine 3 metre, İlçe Emniyet Müdürlüğüne yaklaşık 70 metre mesafede. Bir kaza meydana gelirse, birine bir şey olursa bunun sorumlusu direk Doğanşehir Belediyesidir. Çünkü defalarca belediye yetkililerine durumu bildirdik” dedi.

Konu ile ilgili olarak konuşan Doğanşehir Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Gülhaş, sorun ile Doğanşehir Belediyesi Fen İşleri Biriminin ilgileneceği kaydetti. Fen İşleri birimi ise konu ile ilgili vatandaşların dilekçe yazmalarını istedi. Dilekçe yazarak Fen İşlerine teslim ettiğini söyleyen vatandaşlar, yetkililerden birkaç gün içinde dilekçeye cevap verileceği bilgisini aldıklarını belirtti.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız