SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Betonarme Temeller' Konferansı

0
Güncellendi - 2016-05-05 19:16:27
'Betonarme Temeller' Konferansı
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediyesi İmar Dairesi Başkanlığı tarafından ‘Betonarme Temeller’ konulu bir konferans düzenlendi.

Ramada Altın Kayısı Otel’de düzenlenen konferansa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Metin Torun ile Daire Başkanları, İnönü Üniversitesi İnşaat Bölümü Öğretim Üyeleri, Şube Müdürleri ile İnşaat Bölümü Öğrencileri katıldı.

Konferansın açılış konuşmasını yapan Malatya Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanı Erol Yiğit, “Malatya’mızı cazibesi ve yaşam standartları yüksek, modern bir şehir haline getirmek için çalışmalarımız, planlarımız ve denetimlerimiz devam etmektedir. Bu gelişmelerde aktif rol oynayan meslek odalarındaki teknik personeller, kamu kurum ve kuruluşlarında hizmet veren teknik personel ve mesleğe henüz adım atmış olan öğrenci kardeşlerimiz ile gerçekleştireceğimiz bu çalışma bizim açımızdan büyük önem taşımaktadır. Konferansa katılan herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

b1Yiğit’in konuşmasının ardından, İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof.Dr. Zekai Celep, sinevizyon eşliğinde Geoteknik Bilgiler, Zemin Gerilmeleri Kontrolü, Temel Kesit Hesapları, Oturma Hesapları, Zeminin Emniyetli Taşıma Gücü, Zemin Yatak Katsayısı ve Temel Türlerinden, Duvar altı Temeller, Tekil Temeller, Sürekli Temeller, Bağ Kirişleri, Kadye Temeller, Kazıklı Temeller ve Örneklemeler ile ilgili bilgiler verdi.

Konferans daha sonra soru cevap şeklinde devam etti.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız