SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Beyaz Birlik'e Eczacı Desteği

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Eczacılar Odası Başkanı Bülent Köse, Beyaz Birlik Lisesi'nin yapımı için 3 bin 500 YTL para yardımı yaptıklarını belirtti. Bu arada, Türkiye Sakatlar Derneği Malatya Şube Başkanı Ali Haydar Koyun da, okul yaptırma projesine maddi ve manevi destek vereceklerini açıkladı.

ECZACI ODASI'NDAN..
Malatya Valisi Halil İbrahim Daşöz'ün başlattığı okul yaptırma kampanyalarından biri olan "Beyaz Birlik Lisesi Kampanyası"na ilk destek Eczacılar Odası'ndan geldi.

Malatya Eczacılar Odası Başkanı Bülent Köse, oda binasında düzenlediği basın toplantısında, sağlık sektöründeki doktor, eczacı, hemşire, ebe ve ilaç firmalarının katkılarıyla yaptırılacak olan Beyaz Birlik Lisesi için Türk Ekonomi Bankası'nda açılan 112 no'lu hesaba odanın bütçesinden 3 bin 500 YTL para yatırdıklarını açıkladı.
Köse, 5 kişiden oluşan odanın yönetim kurulu ile 3 kişilik denetim kurulunun kampanyaya biner YTL destek vereceğini kaydetti.

Köse, Beyaz Birlik Lisesi için tüm sağlık çalışanlarının destek vermesini istediklerini söyledi.

TSD'DEN DESTEK..
Bu arada Türkiye Sakatlar Derneği (TSD) Malatya Şube Başkanı Ali Haydar Koyun da, Malatya'daki öğrencilerin desteğiyle okul yaptırılmasını amaçlayan "91 Bin Dev Öğrenci" projesine maddi ve manevi destek sağlayacaklarını söyledi.

Koyun, yaptığı açıklamada "26 Nisan 1994 tarihinde kurularak faaliyete başlayan TSD Malatya Şubesi olarak, bu güne kadar gerçekleştirmiş olduğumuz faaliyetlerde yaşamış olduğumuz sorunların temel çözümünün toplumun bakış açısının değişmesiyle bunun ise ancak eğitimle sağlanabileceğini belirterek savunduğumuzdan Valimiz sayın Halil İbrahim DAŞÖZ tarafından başlatılan '91 Bin Dev Öğrenci' okul yaptırma kampanyasını maddi ve manevi gönülden desteklediğimizi belirterek engelli engelsiz tüm halkımızın da bu kampanyaya destek vermeye davet ediyor ve diyoruz ki; 'SAĞLIKLI BİR TOPLUM SAĞLIKLI BİR EĞİTİMLE SAĞLANIR'.."dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız