SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Beyaz Masa Uygulaması Başladı

0
Güncellendi - 2016-04-06 15:42:18
Beyaz Masa Uygulaması Başladı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya İl Dernekler Müdür Vekili İhsan Ercan, dernek başkanlarının beyannamelerini Dernekler Bilgi Sistemi (DERBİS) üzerinden göndermeleri için 30 Nisan tarihine kadar beyaz masa uygulaması başlattıklarını söyledi.

Dernek beyannamesi hakkında açıklama yapan Malatya İl Dernekler Müdür Vekili İhsan Ercan, beyanname vermeyen dernek sayısının çok fazla olduğunu belirtti. Ercan, “Dernek başkanlarıyla yaptığımız görüşmelerde, birçok derneğin bilgisayar ve internet imkanının bulunmadığını, dernek beyannamelerini için internet kafe ve muhasebecilerden yardım istediklerini, dernek kasasından az da olsa bu işlemler için para ödediklerini bizlere söyledi. Malatya İl Dernekler Müdürlüğü olarak derneklere bu konuda yardımcı olmak amacıyla, dernek başkanlarının beyannamelerini Dernekler Bilgi Sistemi üzerinden göndermeleri için 30 Nisan tarihine kadar beyaz masa uygulaması başlattık. Beyaz masayı, internete bağlı olan bu bilgisayarı kullanmaları için tahsis ettik. Amacımız dernek başkanlarının beyanname verilmemesinden dolayı cezalı duruma düşmelerini engellemek. Bu vesile ile derneklere hatırlatmada bulunmak istiyoruz, 30 Nisan tarihini beklemeden Dernekler Bilgi Sistemi üzerinden beyannamelerinizi gönderiniz” diye konuştu.

Kaynak : İha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Yetee (5 yıl önce)
    Seçim zamanı belediye başkanı na durumumu anlattım telefonunu alın yardımcı olacaz dediler ve ayrıca eşim sigortali ise girdi diye yardım alamıyorum eşim her ay 1000 TL borç ödeniyor dekontlari getirebilirim çok mağdur durumdayım çocuk larim okuyor bir harçlık bile veremiyorum bilgilerinize arz ederim
    0
    0
    Yanıtla