SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Beyaz Önlük Giydiler

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:39:26
Beyaz Önlük Giydiler
A- A+ PAYLAŞ

İnönü Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi tarafından ‘Diş Hekimleri Günü ve Beyaz Önlük Giyme Töreni’ yapıldı.

Turgut Özal Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleştirilen törene Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İsmail Özdemir, fakülte dekanları, öğretim üyeleri, öğrenciler ve öğrenci yakınları katıldı.

Törende konuşan Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Serkan Polat, 22 Kasım 1908 tarihinin ülkemizde bilimsel diş hekimliği eğitiminin başladığı gün olduğunu ve 1996’dan beri “Diş Hekimleri Günü” olarak kutlandığını belirterek bugünün kendileri için önemli olduğunu ifade etti. 

“Beyaz”ın hastalıkların iyileşmesi ve sıkıntıların azalmasına yönelik umudun mesajını verdiğini belirten Prof. Dr. Serkan Polat, “Bugün yapılacak olan törenimiz, klinik hayatın başlangıcını temsil etmektedir. Kendinizi sadece bir öğrenci olarak görmeyiniz. Sizler bizim müstakbel meslektaşlarımızsınız. Artık bu psikoloji ile eğitiminize devam ediniz. Mezun olmadan önce tüm imkânlarınızı sonuna kadar kullananınız.” şeklinde konuştu.

Tören, İnönü Üniversitesi Devlet Konservatuarı öğretim elemanı ve öğrencilerinin sunduğu konser, 2013-2014 Akademik Yılında Diş Hekimliği Fakültesini yüksek puanla kazanan öğrenci ve dönem birincisi öğrencilerine hediyelerinin verilmesi, sonrasında ise 3. sınıf öğrencilerine beyaz önlük giydirilmesi ile tamamlandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız