SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Beyaz Sayfa' Açmışlar!..

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor'un, her kongresinde bir "saldırı" hedefi koyup, ortamı gerginleştiren, "gerçekte konuşulması gerekenlerin konuşulmamasını" sağlayıp daha sonra "tamamen farklı" açıklamalarla "hiçbir şey olmamış" gibi davranma politikası uygulayan yönetimi, son kongre ardından da "beyaz sayfa" açtığı mesajını yeni başkan vekili Sedat Alpkıray'ın ağzından kamuoyuna duyurdu.

Geçtiğimiz Cumartesi günkü kongresinde de, bazı basın mensuplarını ve basın kuruluşlarını hedef alan, kongrede de fiilen gerginlik ortamını hazırlayan, birçok olayı gerçeğin dışında yansıtan bir ortamın oluşturulmasının ardından, bu yönetimde başkan vekili olarak görevlendirilen Alpkıray, Şelale Lokantası'nda bazı basın mensuplarına açıklama yaptı.

Alpkıray'ın toplantıda okuduğu yazılı metin şöyle:

"Bilindiği üzere 4 Ağustos Cumartesi günü kongremizi yapmış bulunuyoruz.Malatya kanadında başkan vekili görevini bundan böyle ben yürüteceğim.Üzerime düşen tüm fedakarlığı en iyi şekilde yerine getirmek için sizlerinde desteğiyle her türlü fedakarlığı yapacağım.Yönetim olarak bu görevimizde asıl amacımız ne pahasına olursa olsun bu sezon Malatyaspor’u süper lige çıkarmaktır. Geçmişte olumlu olumsuz eleştirilerinize saygı duyduğumuzu, bundan böyle de eksik olan konularda yönlendirici eleştirilerinizi yönetim olarak kendimize toparlayıcı bir yön olarak göreceğiz.Fakat sizlerden ricam birilerinin yönlendirmesiyle kırıcı ve Malatyaspor’a zarar verici eleştirilerinizi bir kez daha süzgeçten geçirerek Malatya'nın ve Malatyaspor’un başarısını engelleyici tutumlardan kaçınılması ve yapıcı eleştirilerinizle her zaman bize ışık tutmanız, yön göstermeniz gerekmektedir.Burada bahse konu olan ne başkanım Haşim Karadağ ne de şahsım Sedat Alpkıray ne de diğer kişilerdir. Amacımız bu sezon Malatyaspor’u hak ettiği konuma getirerek herkesin Malatyaspor üzerinde kenetlenmesi ve Malatyaspor’un hakkettiği konumda payesini almasıdır Geçmiş dönemde olumlu olumsuz her şeye bir sünger çekerek, yeni beyaz bir sayfa açtığımızı başkanım ve yönetim kurulu adına bu sayfada katkısı bulunacak herkesin başımıza taç olacağını, Malatya'nın kenetlenmiş bir görüntü içerisinde kamuoyunda güzel bir görüntü sergilemesini arzu ediyoruz.Bu birliğin, bütünlüğün özellikle yapı taşlarından biri olan basınımıza ve Malatya medyasına çok önemli görevler düşmektedir.Bizlerin taşın altında kafası olan yönetim olarak Malatya medyasının da taşın altına elini koymasını arzuluyoruz. Şahsım Malatya medyasının yönetimimizden bu desteği esirgemeyeceğini çok büyük inancım var.Bugüne kadarki olumlu olumsuz tüm tabloyu Malatyasporun başarısıyla olumlu hale getireceğimize yönetim adına sizlere söz veriyorum.

Malatyamızın değerli Belediye Başkam Sayın Hüseyin Cemal Akın beye bugüne kadar ki tüm katkılarından dolayı teşekkürlerimizi sunuyorum.Her zaman desteğini esirgememiş ve bundan sonra da bu katkılarının devam edeceğini belirttiğinden dolayı kendisine bir kez daha huzurlarınızda teşekkür ediyorum.

Bir proje adamı olan Sayın Valimiz Halil İbrahim Daşöz'ün son dönemde Malatyaspor için kamuoyunu duyarlı hale getirmesini de azımsanacak bir olay olarak görmüyoruz. Sayın Valimize de şükranlarımızı sunuyorum.Fakat bazı basın yayın organlarının Sayın Valimizin yapmış olduğu bu çalışmayı simitçinin, boyacının paralarının başkanımızın boğazından geçmiş gibi birileri tarafından yönlendirilmiş acıtasyon haberlerle sürekli gündeme getirilmesi bizleri üzmüş ve bu kampanyaya gölge düşürülmeye çalışılmıştır. Ve adeta başkanımızı hedef alan haberler yüzünden başkanımızın agresif hale gelmesi planlanmıştır. Temcit pilavı gibi sürekli bu olumsuz haberleri gündeme getirmek insanları olumsuz konuşmaya sevk edeceği hepimiz tarafından bilinmektedir.Fakat daha öncede belirttiğim gibi biz her şeye yeni bir sayfa açıp, budan sonra Malatyaspor’un başarısından başka bir şeyle gündeme gelmek istemiyoruz.

Ayrıca Malatyaspor’un başarısı için kalem tutan tüm basın mensubu arkadaşlarım bizim için şereflidir, saygıya değer insanlardır.Artık yeni bir sayfa açtık ve bütün polemik konularını bugünden itibaren kapatıyoruz.

Bundan böyle de tüm kamuoyunun maddi ve manevi destekleriyle Malatyaspor’un hakkettiği yere gelmesi için sadece yöneticilerin değil tüm Malatya’nın olan Malatyaspor’u desteklemesi gereğini bir kez daha belirtmek istiyorum.Basınımızın ve tüm kamuoyunun amacı bağcıyı dövmek değil,üzümü yemek olmalıdır.Bu sebeple bir bütün ve tek vücut olmamızın kaçınılmaz olması gerekir.Biz yönetim olarak tekrar belirtmek istiyorum taşın altında kafası olan kişileriz.Kamuoyunun da gücü nispetinde maddi ve manevi taşın altına elini sokmasını tüm kalbimizle arzu ediyoruz .Bu iyi dileklerimizle değerli basınımızı bizlerin yanında kamuoyunun Malatyaspor’a sahip çıkması adına üzerine düşen görevleri birlik ve bütünlük içerisinde yerine getirip Malatyaspor’a sahipsiz bırakılmaması adına lokomotif görevi yapması tüm yönetimimizin arzusudur.

Takımımız başarılı bir kamp dönemi geçirmiş olup, bilindiği üzere Kapadokya Cup turnuvasında yedi maçı kazanıp şampiyon olarak kupayı almıştır.Bu üstün gayretlerinden dolayı tüm futbolcularımızı ve teknik heyetimizi kutluyorum. İnşallah taraftarlarımızın yüzünü güldürüp onlarında desteği ile Malatyaspor’u hakkettiği yeri olan süper lige çıkarıp bu coşkuyu hep beraber kutlamak istiyoruz.."

FOTOĞRAF: Basın toplantısındaki yöneticiler (soldan sağa) Muammer Özpolat, İrfan Özaslan, Sedat Alpkıray, Muhammet Kılıç..

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız