SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Beyazay'da Kongre

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:12:27
Beyazay'da Kongre
A- A+ PAYLAŞ
Türkiye Beyazay Derneği Malatya Şubesi 2.Olağan Genel Kurul toplantısını gerçekleştirdi.
 
Yaklaşık 150 kişinin katıldığı Genel Kurulda öncelikle Nadi Kılıç başkanlığında  divan kurulu oluşturuldu. Saygı duruşunun yapılması ve İstiklal Marşı’nın okunmasından sonra denetleme kurulu raporu ve faaliyet raporu okunup, bunların müzakereleri yapıldı. Yeni yönetime seçilen adayların dernek üyeleriyle tanışması ve  günün anlam-önemine yönelik konuşma yapmaları sağlandı. 
               
Dernek Başkanlığına seçilen Erkan Görür, yaptığı konuşmada; eski yönetimle çok güzel projeler gerçekleştirdiklerini belirterek, emeklerinden dolayı yönetim kurulunun önceki üyelerine teşekkür etti. Yönetim Kurulunun yeni üyelerini, dernek üyeleriyle tanıştıran örür yeni yönetimin özenle seçildiğini, yönetimde İnönü Üniversitesi Engellilerde Egzersiz ve Spor Eğitimi Bölüm Başkanı Yrd.Doç.Dr.Ebubekir Aksay ve yine İnönü Üniversitesi Özel Eğitim Bölüm Başkanı Yrd.Doç.Dr.Osman Özokçu gibi akademisyenlerin, bunun yanında farklı kademelerden yöneticilerin, eğitimcilerin ve işadamlarının bulunduğunu ifade ederek,  genç, dinamik ve üretken bir yönetim kurulu oluşturduklarını sözlerine ekledi. 
               
“Yola Çıktık, Yürek Topluyoruz” sloganıyla 10 Mart 2009 tarihinde Başbakanımız Sayın R.Tayyip Erdoğan tarafından açılışı gerçekleştirilen Türkiye Beyazay Derneği Malatya Şubesi’nin yeni yönetim kurulunda yer alan İnönü Üniversitesi Engellilerde Egzersiz ve Spor Eğitimi Bölüm Başkanı Yrd.Doç.Dr.Ebubekir Aksay, yaptığı konuşmada, engelli çocuklarda sporun son derece önemli ve etkili olduğunu ve bu amaçla İnönü  Üniversitesinde Engellilerde Egzersiz ve Spor Bölümünü kurduklarını, bu bölümün Türkiye’de ilk ve tek olduğunu, başka hiçbir üniversitede olmadığını belirtti. Beyazay’ın yaptığı çalışmaları takdir ettiğini ve bu yüzden yeni yönetimde olmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Aksay, engelliler için bir müjde vererek, bölümlerine her sene 5 engelli öğrenci alacaklarını söyledi.
               
Yrd.Doç.Dr.Osman Özokçu  yaptığı konuşmada Beyazay derneğinin kamu yararına çalışmalarıyla tanıştığından beri özel eğitim bölümü öğrenci ve akademik kadrosunun da  sivil toplum kuruluşlarıyla tanışması ve çalışması gereğini gerçekleştirdiklerini ve Özel eğitim bölümü olarak tüm çalışmalarda  aktif olarak bulunacaklarını belirterek ‘Yanınızdayız, engellilere hizmette birlikte çalışacağız ve başaracağız’ dedi,
                 
Yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:
 
1.Erkan Görür (Eğitimci,Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Asbaşkanı), 
2.Yrd.Doç.Dr.Ebubekir Aksay (İnönü Üniversitesi Engellilerde Egzersiz Ve Spor Eğitimi Bölüm Başkanı), 
3.Yrd.Doç.Dr.Osman Özokçu (İnönü Üniversitesi Özel Eğitim Bölüm Başkanı), 
4.Selçuk Güçlü (İşadamı-Evin Ofset, Evin Bakım Merkezi Kurucusu Sahibi),
5.Yusuf Gezer (Parantez Dersanesi Sahibi),
6.Yılmaz Konuk (Eğitimci-Psikolojik Danışman),
7. Remzi Kormaz (İlaç Firması Bölge Müdürü)
8.Derviş Yoldaş (Hacı Hasan Kovuk Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü), 
9.Önder Şanlı (Bilçağ Dil Kursları Sahibi),  
10.Alim Yavuz (Sosyal Hizmetler Sevgi Evleri Müdürü),
11.Salih Yıldırım (Yargı Kpss-Eğitim Bilimleri Uzmanı),
12.M.İrfan Öter (Sosyolog-İnönü Üniversitesi Engelli Destek Birimi Sorumlusu), 
13.Mehmet Şahin (Emekli Bankacı-Engelli Babası),
14. Evrim Ülgen (Kimya Mühendisi,İşadamı

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız