SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Beyazay'da Kurslar Başladı..

A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Beyazay Derneği Malatya Şubesi ve Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü'nün ortaklaşa yürüttüğü Görme Engelli ve az gören Engellilere Yönelik Büro Yönetimi ve Meslek Edindirme Projesi kapsamında Bilgisayar ve İngilizce Kursu açılışı törenle yapıldı.

Bilgisayar ve İngilizce Kursu açılış törenine, Vali Ulvi Saran, Belediye Başkan Yardımcısı Ertan Mumcu, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut, Sağlık İl Müdürü ve Türkiye Beyazay Derneği Malatya Şubesi Başkan Vekili Hacı Bayram Zengin, Türkiye Beyazay Derneği Malatya Şubesi Başkanı Doç. Dr. Aysun Bay Karabulut ve engelli vatandaşlar ile aileleri katıldı.

Türkiye Beyazay Derneği Malatya Şubesi Başkanı Doç.Dr. Aysun Bay Karabulut, burada yaptığı konuşmada, "Derneğimizin Cumhurbaşkanlığı Makamı ile birlikte yürüttüğü Başbakanlık, Milli Eğitim Bakanlığı, Devlet Bakanlığı, Başbakanlık Özürlüler İdaresi Başkanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim Rehberlik ve Danışma Hizmetleri Genel Müdürlüğü ile paydaş olarak Çalıştığı ve Sayın Cumhurbaşkanımızın eşi Hayrünnisa Gül hanımefendinin himayelerinde devam eden ''Eğitim her engeli aşar" kampanyası dahilinde atılan bu ilk adımın devamı gelecektir. Engelsiz bir toplum için gerekli tüm çalışmaları yapacağız" ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız