SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Beyazay'ın Yönetimi Toplandı

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:18:05
Beyazay'ın Yönetimi Toplandı
A- A+ PAYLAŞ
Türkiye Beyazay Derneği Malatya Şubesi'nin yeni yönetim kurulu üyeleri toplantı yaptı. 
 
Akkoza Otel'de yapılan toplantıya, Başbakanlık Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Kenan Önalan, Türkiye Beyazay Derneği Malatya Şube Başkanı Erkan Görür, İnönü Üniversitesi Engellilerde Egzersiz ve Spor Eğitimi Bölüm Başkanı Yrd.Doç.Dr.Ebubekir Aksay, İnönü Üniversitesi Özel Eğitim Bölüm Başkanı Yrd.Doç.Dr. Osman Özokçu, Türkiye Beyazay Derneği Başkan Vekili Yusuf Gezer ve diğer yönetim kurulu üyeleri katıldı. Aynı zamanda Türkiye BEYAZAY Derneği Genel Başkan Yardımcısı olan Kenan Önalan yaptığı konuşmada, "Başbakanlıktaki görevimin dışında Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nda da danışmanlık görevini yürütüyorum. Bakanlık olarak Beyazay’ın projelerine gereken desteği vereceğiz, yeni yönetimin çok donanımlı ve aynı zamanda güven veriyor. " dedi. 
 
Türkiye Beyazay Derneği Malatya Şube Başkanı Erkan Görür, Beyazay’ın Engelliler için varolduğunu, engellilere yönelik her türlü projeye destek verdiklerini ifade etti. Görür , Beyazay’ın yaptığı bütün faaliyetlerde proje temelli çalıştığını, şu an Cumhurbaşkanlığı ile yürüttükleri “Eğitim Her Engeli Aşar” Kampanyasının 3.yılını bitirmek üzere olduklarını ve kampanyayla çok önemli neticelere ulaştıkları için de aynı kampanyanın “Birlikte Okumamıza Engel Yok” adıyla 3 Yıl daha uzatıldığını ve bu kampanyanın kaynaştırma temelli olduğunu söyledi. Derneğin hazırlığını yaptığı diğer projelerden de bahseden Görür, ağaçlandırma çalışmaları, uçurtma şenliği, sinema ve tiyatro gezileri, bireysel danışmanlık, aile danışmanlığı, farkındalık oluşturma ve algı iyileştirme faaliyetleri, seminer ve konferans gibi etkinliklerin gerçekleştirileceğini, bunları yaparken de engellilik konusunda toplumun yerleşmiş olumsuz algısını değiştirmeye çalışacaklarını sözlerine ekledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız