SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Beydağı TOKİ'nin İçmesuyu Alt Yapısı Tamam

0
Güncellendi - 2016-05-25 14:57:16
Beydağı TOKİ'nin İçmesuyu Alt Yapısı Tamam
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Yamaç Mahallesi Beydağı TOKİ konutları bölgesinin içmesuyu alt yapı çalışmalarını tamamladı. 700 metrelik içmesuyu hattı döşeme çalışmasının yanı sıra 1 adet 100 metreküplük bir bölgeden bir bölgeye rahatlıkla transfer edilebilen su deposu yerleştirildi.

Dr. Özgür Özdemir: İlk Kez Kullanıyoruz

Yamaç Mahallesi Beydağı TOKİ konutları bölgesine yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren Malatya Büyükşehir Belediyesi MASKİ Genel Müdürü Dr. Özgür Özdemir, bölgeye yerleştirilen merkezi SCADA sistemine uyumlu olan su deposunun uzaktan kontrol edilebilir ve otomatik çalışma sisteminin tamamen kurulduğunu kaydetti. Dr. Özgür Özdemir, “MASKİ olarak önceden hazırladığımız plan ve projelerimizi bir bir hayata geçirmeye devam ediyoruz. Suyumuzun daha sağlıklı koşullarda vatandaşlarımıza ulaştırılması ve israf suların önüne geçmek için daha kullanışlı, SCADA sistemine uygun, otomatik çalışabilen, bir bölgeden başka bir bölgeye rahatlıkla transfer edilebilen su deposunu kullanmaya başladık. Malatya’da ilk kez kullandığımız depoyu Yamaç Mahallesi Beydağı TOKİ konutları bölgesine yerleştirdik. 100 metreküp kapasiteli modüler ve manevra odalı deponun yanı sıra 1 adet 30 metreküplük toplama deposu, 1 adet pompa istasyonu yapıldı. 700 metre duktil borularla terfi ve isale hattı döşeme çalışmasını tamamladık. Bölgenin içmesuyu alt yapı çalışmaları bitti. Bölgeye su verilmeye başlandı” dedi.

Pano05

p7

p6

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • öneri (7 yıl önce)
    2.organize sanayinin hemen yanıbaşında şehir merkezine 7-8 km. uzakta ÖZAL köyünde içme suyu problemi var. Ana şebekeye 100 metre uzaktaki eve 1.500 metre dolaşarak gelen su kayboluyor. şebeke haritası yok Dağıtım şebekesi nereden gelmiş nereye gidiyor bilen yok , delik deşik. kontrol yok.
    0
    0
    Yanıtla