SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Beydağı ve Konak Beldelerinde Şenlik

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Konak (Banazı) Beldesi'nde 4. Horata Şenlikleri 18-20 Ağustos, yine Beydağı (Mamurek) Beldesi'nde de 2. Yamaç Paraşütü Şenlikleri ise yine 18-20 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

KONAK'TA..
Malatya merkeze bağlı Konak Belde Belediye Başkanı Kadir Mutlu, Horata Mesire, Konak Kasabası Geliştirme Kültür ve Dayanışma Derneği ile Konak Belediyesi tarafından organize edilen 4. Horata Şenlikleri'nin 18-20 Ağustos 2006 tarihleri arasında düzenleneceğini söyledi.

3 gün sürecek olan şenlik programını anlatan Belediye Başkanı Kadir Mutlu, şenlikler çerçevesinde konserler, yarışmalar ve güreş müsabakalarının da düzenleneceğini kaydetti.

18 Ağustos günü futbol turnuvası finali yapılacak. 19 Ağustos Cumartesi günü 09.30'dan itibaren Satranç ve Tavla, Atıcılık, Atletizm, Bisiklet Yarışmaları gerçekleştirilecek. 19.30'da Ses Yarışması, 21.00'de ise konser düzenlenecek. 20 Ağustos Pazar günü 12.00'de Mehteran eşiğinde kortej yürüyüşü yapılacak, 13.00'de güreşler gerçekleştirilecek. 20.45'de müzik şöleni başlayacak.

Bu arada, Konak mesire yeri çevre düzenleme işinin geçen yıl yap işlet devret modeliyle ihaleye verildiğini, ancak alan firmanın işi bir yılda yapmaması nedeniyle yeniden ihale düzenlenip, işi başka firmaya verdiklerini söyleyen Başkan Mutlu, "Bir yıl sonra buraya tekrar geldiğinizde daha düzenli ve nezih bir mesire yeri bulacaksınız" dedi.

BEYDAĞI'NDA..
Merkeze bağlı Beydağı Belde Belediye Başkanı Abuzer Sarıtaş da, 18-20 Ağustos 2006 tarihlerinde düzenleyecekleri Yamaç Paraşütü Şenlikleri ile ilgili bilgi verdi.

Şenlikler çerçevesinde yamaç paraşütü atlayışı, konser ve ilköğretim okulu temel atma töreninin yapılacağını kaydeden Beydağı Belediye Başkanı Abuzer Sarıtaş, şenliklere tüm halkı davet etti.

18 Ağustos günü 14.00'de İstiklal Marşı ve Saygı duruşu ile etkinlikler başlayacak ve daha sonra yamaç paraşütü uçuşları yapılacak. 19 Ağustos Cumartesi günü 10.00'da Yamaç Paraşütü gösterileri yapılacak. 18.00'de okul temeli atılacak. 19.00'da ise Abdullah Bakış, Suna, Canan Özacar, Özlem Uğurlu, Tekin Gözcü'nün katılacağı konser gerçekleştirilecek. 20 Ağustos Pazar günü 10.00'da Yamaç Paraşütü gösterileri yapılacak, etkinlikler 15.00'de sona erecek.

Program çerçevesinde temeli atılacak olan Beydağı Belediyesi İlköğretim Okulu'nun yapımına yüzde 51 oranında belde belediyesi de katkı sağlayacak. Bu konudaki protokol geçtiğimiz günlerde Vali Halil İbrahim Daşöz ve Belediye Başkanı Sarıtaş arasında imzalanmıştı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız