SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Beydağı'na Hamburg'dan Destek

A- A+ PAYLAŞ

Almanya Hamburg Malatyalılar Derneği tarafından, sağlanan 30 adet tekerlekli sandalye düzenlenen bir törenle Beydağı Devlet Hastahanesi Başhekimliğine hediye edildi.

Beydağı Devlet Hastahanesi önünde düzenlenen törende konuşan Hamburg Malatyalılar Derneği Başkanı Müştak Akgül, Dernek olarak 2004 yılından beri engelli yurttaşlar için tekerlekli ve akülü sandalyelerin yanı sıra hastahane ve sağlık ocaklarının ihtiyaç duyduğu hasta araçlarını temin ederek bağışta bulunduklarını belirtti. Akgül bu kapsamda da Beydağı Devlet Hastahanesi'ne de 30 adet tekerlekli sandalyeyi temin ederek teslim ettiklerin belirtti.

Akgül, yardımlar konusunda bazı bürokratik engellerle karşılaştıklarını bu sorunların olmamasını istediklerini bu malzemelerin getirilmesi içinde gümrükte 2 hafta beklendiğini ifade etti.

Beydağı Devlet Hastahanesi Başhekimi Op.Dr. Nail Derelioğlu'da yaptığı konuşmada, Hamburg Malatyalılar Derneği'ne teşekkür ederek, bu desteğin tüm kesimlerden beklediklerini, ihtiyaçların giderilmesi noktasında devletin imkanlar ölçüsünde gereğini yaptığını ancak hayırseverlerinde desteğine ihtiyaç olduğunu ifade etti.

Yardım töreninde bulunan Almanya Malatyaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Ekrem Aybek ise hizmet amaçlı dernek olduklarını belirterek " Bizim insanlarımızdan ricamız, bu konulara daha duyarlı olmalarıdır" dedi. Aybek, Malatya ile ilgili bazı eleştirilerde de bulunarak, " Malatya'ya geldiğimizde yapısal, kültür dokusunun yanı sıra insanlara saygının da olmadığına tanık oluyoruz. Sanki başka dünyaya gelmiş oluyoruz. Duyarsızlık var." dedi. Aybek, bir basın mensubunun ' Duyarsızlık konusunda yöneticileri mi kastediyorsunuz?" sorusuna, " Sayın valimiz ve Belediye Başkanımız ellerinden geleni yapıyorlar. Halkın gerekenleri yapması durumunda daha iyi olacağına inanıyoruz" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Beydağı Devlet Hastahanesi Başkanı Op.Dr. Nail Derelioğlu, yapılan yardım dolayısıyla Hamburg Malatyalılar Derneği Başkanı Müştak Akgül'e teşekkür belgesi verdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız